How To Make Smoked Mac & Triple Cheese

Πώς να κάνετε καπνιστό Mac & Triple Cheese



Αυτό το καπνιστό Mac & Triple Cheese είναι το κρεμώδες πιάτο που ψάχνατε!

Ingredients

Μακαρόνια αγκώνα 16 ουγγιών

8 ουγγιές τυρί κρέμα, κομμένο σε κύβους

2 ½ φλιτζάνι μισό-μισό, συν περισσότερο όσο χρειάζεται

1 ½ φλιτζάνι τυρί τσένταρ

1 ½ φλιτζάνι καπνιστή μοτσαρέλα τριμμένη

1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά panko

5 κουταλιές της σούπας παγωμένο βούτυρο, συν περισσότερο για την επικάλυψη χυτοσιδήρου

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο

1 κουταλάκι του γλυκού καυτερή σάλτσα, ή περισσότερο για γεύση

1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα ξερή

¾ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Preparation

Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 180°F (82°C).

Σε ένα μεγάλο σιδερένιο τηγάνι, συνδυάστε το μισό-μισό, το τυρί κρέμα, το παγωμένο βούτυρο, την καυτερή σάλτσα, τη στεγνή μουστάρδα και το πιπέρι.

Τοποθετήστε το τηγάνι μέσα στο καπνιστή και καπνίστε το μείγμα για 30 λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα hickory για αυτή τη συνταγή.

Μαγειρέψτε τα μακαρόνια 1-2 λεπτά λιγότερο από όσο απαιτούν οι οδηγίες της συσκευασίας.

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα ξεπλένουμε με κρύο νερό, τα στραγγίζουμε ξανά και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε τα κρυωμένα ζυμαρικά με τα τριμμένα τυριά.

Αφαιρέστε τη σάλτσα από τον καπνιστή και αυξήστε τη θερμοκρασία στους 320°F (160°C).

Περιχύνουμε τα ζυμαρικά με την καπνιστή σάλτσα, ανακατεύοντας απαλά.

Πάρτε ένα άλλο σιδερένιο τηγάνι και αλείψτε το εσωτερικό του με 1 κουταλιά της σούπας παγωμένο βούτυρο. Ρίχνουμε τα μακαρόνια και το τυρί στο τηγάνι.

Συνδυάστε την τριμμένη φρυγανιά με 2 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο και απλώστε την πάνω από τα μακαρόνια.

Πάρτε τα ζυμαρικά στο καπνιστή και καπνίστε τα μέχρι να ροδίσουν ελαφρά η κορυφή (περίπου 40 λεπτά). Το σερβίρουμε με λίγη πάπρικα πασπαλισμένη από πάνω.