smoking store bought sausage

Καπνιστό Λουκάνικα που αγοράστηκαν από το κατάστημα Συνταγή



Μεγάλη συνταγή για έναν αρχάριο για το κάπνισμα τροφίμων, ή αν θέλετε απλώς να καρυκεύετε τα λουκάνικα που αγοράσατε το κατάστημα σας.

Ingredients

2 (ή περισσότερα) κιλά φρέσκο λουκάνικο από το κατάστημα (Μέλι σκόρδο, ζεστό ιταλικό κ.λπ.)

Preparation

Τοποθετήστε το φρέσκο λουκάνικο δίπλα-δίπλα σε σχάρες καπνιστών, φροντίζοντας να μην ακουμπούν το ένα το άλλο.

Ξεκινήστε τον καπνιστή, χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (το hickory λειτουργεί πολύ καλά!). Φέρτε τον καπνιστή σε θερμοκρασία 250ºF.

Τοποθετήστε τα λουκάνικα στο καπνιστή και μαγειρέψτε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 160ºF. Ο χρόνος μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το πάχος και το μέγεθος των λουκάνικων. Συνήθως, μπορεί να διαρκέσει από 2 ½ έως 4 ώρες.