Smoked deviled eggs recipe

Κάπνισμα Αυγά Συνταγή



Ψάχνετε για μια σκληρή συνταγή καπνίσματος αυτό το Σαββατοκύριακο;

Ingredients

6 Αυγά

¼ φλιτζάνι μαγιονέζα

1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon

½ κουταλάκι του γλυκού χρένο

1 κουταλιά της σούπας την αγαπημένη σας σάλτσα BBQ

½ κουταλάκι του γλυκού καυτερή σάλτσα

Αλάτι πιπέρι

Preparation

Βάζουμε τα αυγά σε μια κατσαρόλα με νερό και τα αφήνουμε να βράσουν.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε σημείο βρασμού και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.

Αφαιρούμε τα αυγά και ξεφλουδίζουμε μόλις κρυώσουν.

Τοποθετήστε τα αυγά απευθείας σε σχάρα καπνιστών που έχει προθερμανθεί στους 200°F και καπνίστε για 25-30 λεπτά με μπισκότα ινδικού.

Αφαιρέστε τα αυγά από το καπνιστό και κόψτε στη μέση κατά μήκος και αφαιρέστε τον κρόκο από όλα τα αυγά.

Συνδυάστε τα υπόλοιπα υλικά με τους κρόκους, ανακατεύοντας με ένα πιρούνι.

Ρίξτε με σέσουλα ή με σωλήνα τη γέμιση ξανά στα ασπράδια.

Τοποθετούμε στο ψυγείο για 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.

Γαρνίρουμε με πάπρικα ή φρέσκα κρεμμυδάκια σε φέτες.

Απολαμβάνω!