Καπνιστό Γκουακαμόλη Συνταγή
Ανάλογα με το γούστο σας, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε το χρόνο που τα αβοκάντο βρίσκονται στον καπνιστή. Σερβίρετε με τσιπς Tortilla ή χρησιμοποιήστε για να κορυφώνετε tacos, μπιφτέκια, fajitas και πολλά άλλα!
Ingredients
3 αβοκάντο - κομμένα στη μέση και χωρίς κουκούτσι
4 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 κουταλιές της σούπας φρέσκο κόλιαντρο - κιμά (προαιρετικά)
Μπισκετάκια με γεύση Bradley - σκλήθρα, μήλο, κεράσι
Preparation
Τοποθετήστε τα μισά αβοκάντο σε μια σχάρα καπνιστών.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 200°F χρησιμοποιώντας μπισκότα γεύσης Bradley της επιλογής (σκλήθρα, μήλο ή κεράσι λειτουργούν τέλεια).
Καπνίζετε το αβοκάντο για 20 λεπτά. Ανάλογα με το επίπεδο του καπνού, μπορεί να θέλετε να αυξήσετε ή να μειώσετε το χρόνο που τα αβοκάντο βρίσκονται στον καπνιστή.
Βγάλτε το καπνιστό αβοκάντο από τη σάρκα σε ένα μεγάλο μπολ και πολτοποιήστε με ένα πιρούνι ή πουρέ πατάτας. Αν θέλετε ένα πιο κρεμώδες γουακαμόλε, μπορείτε να το αναμίξετε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν.
Σερβίρετε με τσιπς τορτίγιας ή χρησιμοποιήστε για να κορυφώσετε tacos, burgers, fajitas και πολλά άλλα!
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα