Καπνιστό Cheddar και Jalapeno Συνταγή scones
Αυτά τα καπνιστά cheddar και jalapeno scones δεν είναι δύσκολο να γίνει. Απλά προσέξτε να μην ανακατέψετε το κτύπημα. Τα scones είναι έτοιμα όταν μόλις αρχίζουν να καφέ στην κορυφή. Καλύτερα σερβίρεται αμέσως, ωστόσο αυτά είναι επίσης πολύ νόστιμα όταν σερβίρονται σε θερμοκρασία δωματίου.
Ingredients
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ φλιτζάνι κρύο βούτυρο - κομμένο σε μικρούς κύβους
1 Φλιτζάνι καπνιστό τυρί τσένταρ - τριμμένο
½ φλιτζάνι τουρσί φέτες jalapeno - κιμά
¾ φλιτζάνια γάλα
Preparation
Προθερμάνετε το φούρνο στους 400°F.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Προσθέστε το κρύο βούτυρο στο μπολ και χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ ζαχαροπλαστικής, κόψτε το βούτυρο στο αλεύρι. Συνεχίστε μέχρι να δημιουργηθεί μια εύθρυπτη συνοχή. Ανακατέψτε το τριμμένο καπνιστό τυρί τσένταρ και τον κιμά τουρσί πιπεριές jalapeno.
Ρίχνουμε το γάλα στο αλεύρι και ανακατεύουμε μαζί με τα χέρια ή με μια σπάτουλα, μέχρι να ομογενοποιηθεί. Δουλέψτε απαλά και προσέξτε να μην ανακατέψετε υπερβολικά το κουρκούτι.
Σε μια επίπεδη επιφάνεια εργασίας απλώνουμε λίγο αλεύρι. Ρίξτε το κουρκούτι στην αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας και χτυπήστε ελαφρά για να κάνετε ένα τετράγωνο 7 ιντσών. Κόβουμε σε 4 τέταρτα. Κόβουμε κάθε τέταρτο σε άλλα 4 τέταρτα.
Τοποθετήστε τις σφήνες σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα ή ένα ταψί σιλικόνης.
Ψήνουμε για 14-16 λεπτά. Τα scones θα πρέπει μόλις να αρχίσουν να καφέ από πάνω.
Σερβίρεται καλύτερα αμέσως, ωστόσο, είναι επίσης πολύ νόστιμα όταν σερβίρονται σε θερμοκρασία δωματίου.
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα