Smoked grilled cheese

Βατόμουρο καπνιστό Τυρί στη σχάρα Συνταγή



Μια εύκολη και απολύτως νόστιμη συνταγή. Για όσους από εσάς κάνετε τον εαυτό σας ένα σάντουιτς με τυρί στη σχάρα σε τακτική βάση, θα αγαπήσετε αυτή τη νέα συνταγή. Είναι απλό να γίνει, και αυτό το καθιστά ακόμα πιο ευχάριστο σε αυτές τις πολυάσχολες εργάσιμες μέρες! Είναι επίσης υπέροχο κατά τη διάρκεια της φρέσκιας περιόδου βατόμουρου, αν είναι πολύ ζεστό για να περάσετε πολύ καιρό πάνω από τη σόμπα.

Ingredients

2 φέτες ψωμί (εγώ χρησιμοποίησα προζύμι)

Μια καλή ποσότητα από το αγαπημένο σας καπνιστό τυρί (χρησιμοποίησα καπνιστό λευκό τσένταρ)

½ φλιτζάνι φρέσκα/κατεψυγμένα βατόμουρα

1 κουταλιά της σούπας ξύδι βαλσάμικο

1 ½ κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Preparation

Σε μια μικρή κατσαρόλα ανακατεύουμε τα βατόμουρα, τη ζάχαρη και το ξύδι και τα αφήνουμε να βράσουν.

Βράζουμε για περίπου 5 λεπτά.

Σουρώνουμε το μείγμα και κρατάμε τα μούρα.

Απλώστε τα βατόμουρα στην κάτω φέτα του ψωμιού και από πάνω με τυρί. από πάνω με την υπόλοιπη φέτα ψωμί.

Βουτυρώνουμε τα εξωτερικά μέρη του ψωμιού και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο τηγάνι.