Καπνιστό Κομμάτια και τσιμπήματα Συνταγή
Για να προετοιμάσετε αυτά τα νόστιμα κομμάτια και τα τσιμπήματα, θα χρειαστείτε 6-7 καπνιστή Bradley Hickory ή Whiskey Oak Bisquettes.
Ingredients
1 ½ φλιτζάνι κομμάτια τυριού (τυρί Nnps ή κράκερ χρυσόψαρου)
1 ½ φλιτζάνι μίνι κράκερ Ritz
2 Φλιτζάνια δημητριακά Cheerios
2 Φλιτζάνια Shreddies δημητριακά
2 φλιτζάνια πρέτσελ
⅔ Φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Worcestershire
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα ταμπάσκο
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη
Preparation
Ξεκινήστε τον καπνιστή, χρησιμοποιώντας ξυλοφόρες της επιλογής σας (το Hickory ή το Whisky Oak λειτουργούν πολύ καλά!). Φέρτε τον καπνιστή σε θερμοκρασία 250ºF.
Ανακατέψτε μπουκίτσες τυριού, Mini Ritz, Cheerios, Shreddies και pretzels σε ένα ταψί λαζάνια με αλουμινόχαρτο μιας χρήσης.
Χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά μαζί σε ένα ξεχωριστό μπολ μέχρι να αναμειχθούν καλά. Περιχύνουμε με το μείγμα του βουτύρου τις μπουκιές και τις μπουκιές. Χρησιμοποιώντας μια ξύλινη κουτάλα, ανακατέψτε καλά για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι μπουκιές και οι μπουκιές έχουν καλυφθεί με το μείγμα βουτύρου. Μερικές φορές υπάρχουν μερικά που κολλάνε στις γωνίες ή στο κάτω μέρος και δεν επικαλύπτονται. Φροντίστε να τα ανακατέψετε στον πάτο του τηγανιού και να τα τραβήξετε.
Τοποθετήστε το ταψί για λαζάνια σε μια σχάρα καπνιστών και τοποθετήστε το στο καπνιστή. Καπνίζετε για περίπου 2 ώρες. Ανακατεύουμε τις μπουκιές και τις μπουκιές κάθε 30 λεπτά, τραβώντας τις από κάτω προς τα πάνω. Μετά τις 2 ώρες, η υγρασία θα πρέπει να φύγει όλη. Αν όχι, και μερικά από τα κομμάτια είναι ακόμα υγρά, ψήστε άλλα 15-30 λεπτά.
Σερβίρισμα.