
Σκληραγωγημένος Καπνιστές αυγά Συνταγή
Ψάχνετε για μια μοναδική συστροφή στα Deviled Eggs; Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή καπνιστών αυγών, ιδανική για ορεκτικά ή σνακ. Αυτά τα ορτύκια ή τα αυγά κοτόπουλου είναι βρασμένα, επικαλυμμένα με ένα μείγμα αλατιού, πιπέρι και σκόνη σκόρδου, στη συνέχεια κρύο καπνιστό για 40 λεπτά, προσθέτοντας μια νόστιμη καπνιστή γεύση στην παραδοσιακή συνταγή αυγών.
Ingredients
4 Oz κοκκοποιημένο αλάτι (μη ιωδιούχο) ή αλάτι κοσέρ
2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
4 Doz αυγά ορτυκιού (ή 6-10 μεγάλα αυγά κοτόπουλου), βραστά και ξεφλουδισμένα
Preparation
Σε μια κατσαρόλα, καλύψτε τα αυγά με 1 ίντσα κρύο νερό και βράστε μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
Αποσύρουμε τα αυγά από τη φωτιά, τα στραγγίζουμε και τα βουτάμε σε παγωμένο νερό να κρυώσουν. Ξεφλουδίστε τα αυγά όταν κρυώσουν αρκετά για να τα χειριστείτε.
Ενώ μαγειρεύονται τα αυγά, τοποθετήστε τα τρία πρώτα συστατικά σε μια σακούλα με φερμουάρ (μέγεθος 1 γαλόνι) και ανακινήστε τα για να αναμειχθούν όλα τα υλικά.
Στη συνέχεια, προσθέστε τα αυγά που έχουν ψηθεί και ξεφλουδιστεί και ανακινήστε μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα όλα τα αυγά. Αφήνοντας τα αυγά στη σακούλα, τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες.
Βγάζετε τα αυγά από το ψυγείο, τα βγάζετε από τη σακούλα με φερμουάρ και τα κρύα καπνιστά αυγά για 40 λεπτά, χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας ξύλο.