Smoked Frittata Peameal Breakfast Sliders

Καπνιστό frittata peameal Πρωινό ολισθητήρες Συνταγή



Συνταγή από τον chef ted reader

Μπορεί να υπάρχει πραγματικά το τέλειο σάντουιτς πρωινού; Το πιστεύουμε. Η συνταγή πρωινού του πρωινού του Chef Ted Ted Reader περιλαμβάνει καπνιστά frittata, καπνιστό μπέικον peameal (καναδικό μπέικον, άνθρωποι, τι πρέπει να αγαπάς;) και καπνιστές ντομάτες σταφυλιών.

Δοκιμάστε αυτά τα εκπληκτικά σάντουιτς πρωινού για brunch το επόμενο Σαββατοκύριακο ... μπορούμε να εγγυηθούμε λίγο ότι δεν θα υπάρχουν υπολείμματα.

Παρακολουθήστε τον chef ted reader σας διδάσκει τα κόλπα και τις συμβουλές του για το κάπνισμα το τέλειο σάντουιτς πρωινού μπέικον στον καπνιστή Bradley.

Ingredients

Καπνιστές ντομάτες:

1 πίντα ντοματίνια

Αλάτι Kosher, για γεύση

Bradley Smoker Jerky Rack (εάν δεν έχετε μία από αυτές τις σχάρες, τότε στρώστε τις τρέχουσες σχάρες σας με λίγο αλουμινόχαρτο, έτσι ώστε οι ντομάτες σταφυλιού να μην πέσουν στα κενά στο ράφι)

Ένεση κοκτέιλ Peameal with Beer and Tomato Clam:

1,5 λίβρα ψητό χοιρινό χοιρινό ψωμί χωρίς κόκαλα, μπέικον

1 μπουκάλι μπύρα (355 ml)

1 μπουκάλι κοκτέιλ ντομάτας (355 ml)

2 κουταλιές της σούπας Ted's παγκοσμίως διάσημο καρύκευμα BBQ Bone Dust™ BBQ

¼ Ματσάκι φρέσκο θυμάρι

½ φλιτζάνι Ted's παγκοσμίως διάσημο μπάρμπεκιου Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Sauce

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

4 Μεγάλα Αυγά

4 ψωμάκια χάμπουργκερ

1 μεγάλη ώριμη ντομάτα, κομμένη σε 4 χοντρές φέτες

1 μέτριο γλυκό κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες

½ φλιτζάνι από την αγαπημένη σας σάλτσα μπάρμπεκιου

¼ φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου

1 Μεγάλη αυτοσφραγιζόμενη σακούλα αποθήκευσης τροφίμων

Κομμάτια καπνού Hickory (πελέτες, κομμάτια ή κομμάτια)

1 Σύριγγα για ένεση

Καπνιστή φριτάτα με παλαιωμένο τσένταρ, καπνιστές ντομάτες και θυμάρι:

1 σχάρα καπνιστή Bradley

Αλουμινόχαρτο

Αντικολλητικό σπρέι

6 Πολύ μεγάλα αυγά

2 φλιτζάνια τριμμένο λευκό τυρί τσένταρ

2 κουταλιές της σούπας φρέσκα μυρωδικά (θυμάρι και βασιλικό), ψιλοκομμένα

1 Φλιτζάνι τραγανά τηγανητά κρεμμύδια

1 Φλιτζάνι καπνιστές ντομάτες, κομμένες στα τέσσερα

2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

Preparation

Θερμοκρασία καπνίσματος: 240°F

Καπνιστές ντομάτες:

Ρυθμίστε το Bradley Smoker σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Ξεπλύνετε τις ντομάτες με κρύο νερό.

Τοποθετήστε τις ντομάτες σταφυλιού σε ομοιόμορφη απόσταση σε ένα σπαστό ράφι. Πασπαλίζουμε με αλάτι kosher.

Τοποθετούμε τη σχάρα στο καπνιστό και καπνίζουμε ντοματίνια για 2-3 ώρες, μέχρι οι ντομάτες να αρχίσουν να μαλακώνουν και η φλούδα να ζαρώσει λίγο.

Αφαιρέστε από το καπνιστή και αφήστε το να κρυώσει εντελώς.

Χρησιμοποιήστε καπνιστές ντομάτες για να φτιάξετε καπνιστές σάλτσες μπάρμπεκιου, γαρνίρετε για σαλάτες ή, στην περίπτωσή μας, για την καπνιστή φριτάτα.

Ένεση κοκτέιλ καπνιστού παϊλέ με μπύρα και ντομάτα:

Ξεπλύνετε το ψητό μπέικον από πλιγούρι κάτω από κρύο νερό για να αφαιρέσετε την κρούστα του καλαμποκάλευρου.

Στεγνώστε τα με χαρτοπετσέτα.

Τοποθετήστε το ψητό σε μια αυτοσφραγιζόμενη σακούλα αποθήκευσης τροφίμων. Προσθέστε μπύρα και κοκτέιλ αχιβάδας ντομάτας ρίχνοντας 1 φλιτζάνι από το μείγμα για να το κρατήσετε για να το εγχύσετε στο ψητό ασπίδας πριν καπνίσει. Κλείστε τη σακούλα αφαιρώντας όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα και κάντε απαλό μασάζ για να αναμειχθεί καλά, βάλτε το στο ψυγείο για 24 ώρες, γυρίζοντας δύο φορές την ημέρα για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφο μαρινάρισμα.

Προετοιμάστε τον καπνιστή σας σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 240°F.

Αφαιρέστε το ψητό μπέικον από την πίτα από τη μαρινάδα, απορρίπτοντας τα υπολείμματα της μαρινάδας.

Αλατοπιπερώστε το μπέικον με πλιγούρι, ψήστε άφθονα Bone Dust™ BBQ Καρύκευμα και αφήστε το στην άκρη.

Απορροφήστε το μείγμα μπύρας/κλάματο στη σύριγγα ένεσης και εγχύστε το στο ψητό μπέικον με παϊλέ. Επαναλαμβάνω.

Τοποθετήστε το ψητό μπέικον από πλιγούρι στη σχάρα καπνιστών στη μέση του καπνιστή. Τοποθετήστε τον αισθητήρα του θερμομέτρου στο κέντρο του χοιρινού ψητού και ρυθμίστε τη θερμοκρασία για εσωτερική θερμοκρασία 160°F.

1 ½ ώρα πριν ψηθεί τελείως η πίτα, ετοιμάστε τη φριτάτα.

Καπνιστή φριτάτα με παλαιωμένο τσένταρ, καπνιστές ντομάτες και θυμάρι:

Τυλίξτε τη σχάρα Bradley Smoker σφιχτά σε αλουμινόχαρτο, φροντίζοντας να μην υπάρχουν τρύπες στο αλουμινόχαρτο. Συνήθως τυλίγω δύο φορές για να είμαι ασφαλής. Ψεκάστε άφθονα το αλουμινόχαρτο με αντικολλητικό μαγειρικό σπρέι. Αφήνω στην άκρη.

Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ, σπάστε 6 αυγά, χτυπήστε ελαφρά μέχρι να χτυπηθούν ελαφρά. Προσθέστε τριμμένο τυρί, μυρωδικά, φρέσκο κρεμμύδι και τραγανά τηγανητά κρεμμύδια.

Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί με επένδυση με αλουμινόχαρτο. Πασπαλίζουμε με κομμένα στα τέσσερα κομμάτια καπνιστή ντομάτα.

Τοποθετούμε σε καπνιστή και καπνίζουμε για περίπου 1 ½ ώρα μέχρι να δέσει η φριτάτα.

Εν τω μεταξύ, συνδυάστε σάλτσα μπάρμπεκιου και σιρόπι σφενδάμου. Ψήνετε τα μικροκύματα σε ένα πιάτο κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων για 30-45 δευτερόλεπτα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ζεσταθεί.

Αφαιρέστε από τον καπνιστή.

Αφαιρέστε το παϊδάκι από τον καπνιστή.

Ψωμάκια τοστ με ρυθμιστικό.

Κόψτε σε φέτες φέτες.

Κόψτε τη φριτάτα.

Συναρμολογήστε ρυθμιστικά.

Περιχύστε με σάλτσα BBQ.