Smoke & Herb Carbonara

Καπνός και βότανο Ανθρακικό Συνταγή



Αυτή η κρεμώδη συνταγή ζυμαρικών είναι μια εύκολη συνταγή για να φτιάξετε όταν είστε αρκετά πεινασμένοι. Είναι σούπερ γεμίζει και έχει έναν εξαιρετικό συνδυασμό τέτοιων νόστιμων γεύσεων.

Ingredients

500 γραμμάρια μακαρόνια

3 σκελίδες σκόρδο - ψιλοκομμένες

3 ματσάκια δεντρολίβανο - καθαρισμένα και λιωμένα

1½ Φλιτζάνια Pecorino Romano - ψιλοτριμμένο

3 ωμά αυγά

Κούπα για νερό ζυμαρικών

Φρέσκο μαύρο πιπέρι

Preparation

(Το χοιρινό μάγουλο συνήθως θεραπεύεται μόνο για το Guanciale, αλλά είναι τόσο λιπαρό κόψιμο που απαιτεί απίστευτο καπνό. Παίρνετε τραγανά, κολλώδη κομμάτια καπνιστού μπέικον σε όλη την πλούσια γαλακτωματοποιημένη σάλτσα ζυμαρικών, ένα ωραίο βάθος από το ψημένο σκόρδο και το άρωμα του δεντρολίβανου που φωτίζει όλο το πιάτο. Το δεντρολίβανο λειτουργεί τόσο καλά με το Porkyness, το πικάντικο πεκορίνο και το φρέσκο μαύρο πιπέρι.)

Κόψτε το guanciale σας και βάλτε το στο Bradley Smoker για κρύο καπνό για 2 ώρες στο Apple Wood. Το κόβουμε σε κύβους και σε ένα κρύο μαντεμένιο ταψί. Όλα τα άλλα ετοιμάζονται από πριν, τα ζυμαρικά ενώνονται πολύ γρήγορα.

Κάνετε το Guanciale σε λαδόνια, μόλις γίνουν όμορφα και ροδίσουν, σβήστε τη φωτιά και αφαιρέστε λίγο από το λίπος. Βάζουμε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει. Ακριβώς πριν είναι έτοιμα τα ζυμαρικά, ανάβουμε ξανά τον καυστήρα του τηγανιού για να τηγανιστούν ξανά τα λαρόνια για να γίνουν τραγανά, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και το δεντρολίβανο να φρυγανιστούν την τελευταία στιγμή για να μην καούν. Βγάλτε μια κούπα με νερό ζυμαρικών για να το αποθηκεύσετε στο πλάι.

Βάζετε τα ζυμαρικά στο τηγάνι, ανακατεύοντας με λίγο νερό από τα ζυμαρικά, μετά το τυρί και τα αυγά, προσθέτοντας περισσότερο νερό για τα ζυμαρικά, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην ανακατευτούν τα αυγά στο ζεστό τηγάνι και να πάρουμε μια λεία γαλακτωματοποιημένη σάλτσα. Ολοκληρώθηκε με πολύ χοντρό φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι και γαρνίρεται με περισσότερο πεκορίνο.

Συνταγή από: βοδινό μπέικον