Καπνισμένο ατομικό βουβάλι - θεραπεία - Γεμιστό jalapenos Συνταγή
Αυτές οι μικρές απολαύσεις θα ικανοποιήσουν σχεδόν οποιονδήποτε και θα φέρουν τα περισσότερα πίσω ικετεύοντας για περισσότερα. Ο χρόνος προετοιμασίας είναι όπου η πραγματική δουλειά είναι, αλλά αξίζει κάθε λεπτό. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ αριστερά πάνω από το στήθος και τη Βοστώνη, αλλά μπορείτε να αντικαταστήσετε τα κοκτέιλ wennies, μαγειρεμένες γαρίδες, που αφήνουν πάνω από το κρέας, καπνιστό κοτόπουλο ή σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε.
Ingredients
6 Χαλαπένο μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους (όσο πιο ίσια τόσο καλύτερα)
0,5 L (18 oz) μπλοκ τυρί κρέμα μαλακωμένο
1 Συσκευασία άψητο μπέικον σε λεπτές φέτες
110 G (¼ ιβ) μαγειρεμένο κρέας
0,5 Οζ (1 κουταλιά της σούπας) από το αγαπημένο σας τρίψιμο
Οδοντογλυφίδες
Preparation
Προθερμάνετε τον καπνιστή Bradley στο υψηλό.
Αφαιρέστε το στέλεχος από τις πιπεριές και κόψτε κάθε πιπεριά κατά μήκος.
Καθαρίστε όλους τους σπόρους και τη λευκή μεμβράνη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να φοράτε κάποιο είδος γαντιών κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Ο χυμός πιπεριάς μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς παρενέργειες. Αφήνουμε τις πιπεριές στην άκρη.
Πάρτε το μαγειρεμένο κρέας και τοποθετήστε το σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μαζί με ½ του τρίψιμο. Ψιλοκόψτε μέχρι να αλεσθεί και να αναμειχθεί το κρέας αλλά όχι σε καμία περίπτωση να γίνει πάστα.
Γεμίζουμε κάθε μισή πιπεριά με κρέας. Αφήνω στην άκρη.
Παίρνουμε το μαλακωμένο τυρί κρέμα και τσίμπουμε ένα κομμάτι όσο το μέγεθος της πιπεριάς.
Πλάθετε το τυρί κρέμα για να σχηματιστεί η αντίθετη πλευρά της πιπεριάς πάνω από το κρέας. Επαναλάβετε για όλες τις πιπεριές. Λόγω της πλήρους ακαταστασίας που θα δημιουργήσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με ανοιχτή μύτη ή μια πλαστική σακούλα με κομμένη γωνία για να στύψετε το τυρί κρέμα πάνω στις πιπεριές.
Όταν ολοκληρωθούν όλες οι πιπεριές, πασπαλίστε το υπόλοιπο τρίψιμο πάνω από το τυρί κρέμα.
Πάρτε ένα κομμάτι ωμό μπέικον και τυλίξτε εντελώς την πιπεριά με το μπέικον.
Η χρήση λεπτού μπέικον είναι σημαντική γιατί θα τεντώσει για να καλύψει καλύτερα την πιπεριά.
Χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα για να στερεώσετε το μπέικον.
Μόλις όλες οι πιπεριές είναι έτοιμες, μετακινήστε τις σε μια σχάρα Bradley και τοποθετήστε τις στο προθερμασμένο καπνιστή στη δεύτερη σχάρα κάτω. Εφαρμόστε τον αγαπημένο σας καπνό (ειδικά μπισκότα ανάμειξης) μέχρι να ψηθεί πλήρως το μπέικον και να μαλακώσουν οι πιπεριές. Αυτό διαρκεί συνήθως 1,5-2,5 ώρες ανάλογα με το αν μαγειρεύετε άλλα τρόφιμα.
Μου αρέσει να τα μαγειρεύω ψηλά, αν είναι δυνατόν, οπότε το μπέικον θα είναι πιο τραγανό. Αφαιρούμε όταν είναι έτοιμο και σερβίρουμε ζεστό.