Καπνισμένο αμύγδαλο βατόμουρο Βρώμη ψημένη βρώμη
Το πρωινό παίρνει ένα makeover και ένα άγγιγμα καπνού! Πυροβολήστε τον καπνιστή Bradley και πάρτε το καλύτερο πρωινό στο τραπέζι για την οικογένειά σας! Νόστιμο, θρεπτικό και τόσο καλό για εσάς ... αυτό θα είναι ένα κανονικό γύρω από το τραπέζι σίγουρα!
Ingredients
½ φλιτζάνι Quick Oats
1 μπανάνα – όσο πιο ώριμη γίνεται
1 Αυγό
1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου
½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Πρέζα αλάτι Flaky
¼ φλιτζάνι φρέσκα βατόμουρα
¼ φλιτζάνι αμύγδαλα κομμένα σε φέτες
Σπρέι μαγειρικής
Preparation
Ξεκινήστε φτιάχνοντας το Bradley Smoker στα 320ºF (160ºΓ) και κυλώντας με τα μπισκότα σφενδάμου εδώ. Σε μια σχάρα, τοποθετήστε ένα κομμάτι λαδόκολλα και απλώστε τη βρώμη. Στη συνέχεια, βγάλτε τη μπανάνα από τη φλούδα και πάνω στη σχάρα. Τοποθετούμε στον καπνιστή για 20 λεπτά.
Μόλις τελειώσει αυτός ο χρόνος, αφαιρέστε τη βρώμη και την μπανάνα. Βάλτε τη βρώμη σε ένα μπλέντερ και πάρτε μια καλή γεύση. Θέλετε να σπάσετε τη βρώμη και να δημιουργήσετε σχεδόν ένα αλεύρι με αυτήν. Όχι μεγάλα κομμάτια!
Μόλις γίνει αυτό, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα βατόμουρα και τα αμύγδαλα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τώρα προσθέστε τα βατόμουρα και τα αμύγδαλα σας στο κουρκούτι και διπλώστε το. Αφήστε στην άκρη.
Ψεκάστε ένα ramakin με μαγειρικό σπρέι και ρίξτε το κουρκούτι σε αυτό. Το βάζουμε ξανά στο τσιγάρο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά. Μια οδοντογλυφίδα πρέπει να βγαίνει ωραία και καθαρή. Αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά πριν τα βάλουμε με περισσότερα μούρα, αμύγδαλα και ζάχαρη άχνη.
Απολαμβάνω!
Συνταγή από: Cory Walby – Κουζίνα δοκιμής το βράδυ του Σαββάτου