Καπνιστό Ροδάκινα στη σχάρα Με τη συνταγή κρέμας με μπέρμπον
Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να λένε τον Οκτώβριο "Αχ .. η σεζόν ψησίματος και καπνίσματος έχει τελειώσει" ... καλά αυτό είναι μόνο αν μπορείτε να δείτε το γυαλί μισό άδειο αντί για μισό γεμάτο! Εμείς εδώ στο West Coast Grill και το Food Smoke όλο το χρόνο! Και δεν υπάρχει ένα συστατικό που δεν έχει αγγίξει τη σχάρα μου, μπορώ να σας πω.
Ψησταριά-σοφός είναι πάντα διασκεδαστικό να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Τώρα, αν βρίσκεστε στην αγορά για να δοκιμάσετε κάτι νέο στη σχάρα σας, δοκιμάστε τα ροδάκινα στη σχάρα! Είναι τόσο νόστιμο. Εύκολο να φτιάξετε και σίγουρα να είναι ένα επιδόρπιο ποτίσματος στο στόμα! Προσθέστε λίγο μπέρμπον καρυκεύματα στην κορυφή και έχετε τον εαυτό σας μια πολύ καλή απόλαυση!
Ingredients
3-5 ροδάκινα
1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι
1 Φλιτζάνι σαντιγί
½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
¼ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ζαχαροπλαστικής (ζάχαρη άχνη)
2 κουταλιές της σούπας μπέρμπον
¼ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Preparation
Κόψτε τα ροδάκινα στη μέση και αφαιρέστε τα κουκούτσια, αλείψτε τη σάρκα με λάδι.
Ψήστε τα ροδάκινα για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να ζεσταθούν και να απανθρακωθούν ελαφρώς.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο στο μίξερ μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέστε σταδιακά τη ζάχαρη και χτυπήστε μέχρι να σφίξει το στάδιο.
Διπλώνουμε με μπέρμπον και βανίλια.
Ρίξτε τη σαντιγί με μπαχαρικά μπέρμπον στο κέντρο των ροδάκινων και σερβίρετε αμέσως.
Από: Λένα Κλέιτον