Ginger Smoked Pears Recipe

Τζίντζερ καπνισμένος Αχλάδι Συνταγή



Τίποτα καλύτερο για να ολοκληρώσετε τη συνεδρία του καπνίσματος από αυτά τα καπνιστούν αχλάδια με τζίντζερ. Σερβίρετε ζεστό, με σαντιγί κρέμα κουτάλι πάνω τους.

Ingredients

4 Μεγάλα ώριμα αχλάδια

½ λεμόνι

5 κουταλιές της σούπας βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

5 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη

5 κουταλιές της σούπας τρίμμα μπισκότου gingersnap

2 κουταλιές της σούπας ζαχαρωμένο τζίντζερ

½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένο ξύσμα λεμονιού

½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη κανέλα

1 κουταλιά της σούπας ρούμι

σαντιγί για το σερβίρισμα

Μπισκετάκια Γεύσης Bradley – Δρυς

Preparation

Κόβουμε κάθε αχλάδι στη μέση κατά μήκος. Πυρήνα τα μισά αχλάδια χρησιμοποιώντας ένα πεπόνι ή ένα μικρό κουτάλι. Τρίψτε τις κομμένες πλευρές με το λεμόνι για να μην μαυρίσουν.

Χτυπάμε σε ένα μπολ το βούτυρο και την καστανή ζάχαρη με μια ξύλινη κουτάλα. Χτυπάμε τα τρίμματα τζίντζερ, το ζαχαρωμένο τζίντζερ, το ξύσμα λεμονιού, την κανέλα και το ρούμι. Ρίξτε με κουτάλι το μείγμα στις κοιλότητες των αχλαδιών.

Ρυθμίστε το Bradley Smoker και προθερμάνετε στους 250°F. (Μου αρέσει να καπνίζω τα αχλάδια με μπισκότα με γεύση δρυός.

Τοποθετήστε τα γεμιστά μισά αχλάδια στις συρμάτινες σχάρες. Καπνίζετε τα αχλάδια μέχρι να ροδίσουν καλά και να μαλακώσουν στα πλάγια, 1 έως 1 ½ ώρα. Σερβίρετε τα αχλάδια ζεστά, με σαντιγί από πάνω.

Συνταγή από: Στίβεν Ράιχλεν

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Richard Dallett