Καπνιστό Παγωτό μπέρμπον Συνταγή
Έχω μια υπέροχη ιδέα! Καπνισμένο παγωτό μπέρμπον συνταγή! Ξέρω τι σκέφτεστε, "Puddles of Sooty Cream στο κάτω μέρος του καπνιστή μου ... μεγάλη ιδέα ...", αλλά με ακούστε. Είναι εκπληκτικά υπέροχο!
Ingredients
1 ¼ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
8 κρόκοι αυγών
¾ Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
½ φλιτζάνι πλήρες γάλα
2 κουταλιές της σούπας μπέρμπον
2 κγ βανίλια
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Preparation
Κρύος καπνός ¾ φλιτζάνι παχύρρευστη κρέμα γάλακτος με μπισκότα hickory για 1½ ώρες. Καπνίζετε την κρέμα σε ένα ταψί αλουμινίου μιας χρήσης τοποθετημένο μέσα σε ένα μεγαλύτερο ταψί γεμάτο με πάγο, για να διατηρείται η κρέμα σε δροσερή ασφαλή θερμοκρασία
Αφαιρέστε την κρέμα από το καπνιστή και αφήστε την να κρυώσει σε σφραγισμένο δοχείο στο ψυγείο.
Συνδυάστε την καπνιστή κρέμα με φρέσκια κρέμα για γεύση, μέχρι να έχετε 2 φλιτζάνια κρέμα (κατέληξα να χρησιμοποιήσω ¾ φλιτζάνι καπνιστή κρέμα και 1 ¼ φλιτζάνι φρέσκια κρέμα για αυτή τη συνταγή)
Χτυπάμε τους κρόκους και τη ζάχαρη μαζί σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα και ανακατεύουμε.
Ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι η κρέμα να φτάσει τους 170°F, ανακατεύοντας συχνά.
Δεν χρειάζεται παγωτομηχανή
Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μπέρμπον, βανίλια και αλάτι.
Στραγγίζουμε την κρέμα και το ψυγείο σκεπάζουμε μέχρι η θερμοκρασία να είναι χαμηλότερη από 45°F, κατά προτίμηση όλη τη νύχτα.
Προσθέστε κρέμα στην παγωτομηχανή σας (ακολουθήστε τις οδηγίες της παγωτομηχανής σας).
Εάν δεν έχετε παγωτομηχανή, μπορείτε απλά να τοποθετήσετε την κρύα κρέμα σε ένα δοχείο στην κατάψυξη και να ανακατεύετε δυνατά κάθε 30-60 λεπτά για να έχετε παρόμοια σύσταση.