Spicy Chicken Sauce

Αρωματώδης Σάλτσα κοτόπουλου



Υπάρχουν ορισμένες στιγμές όπου χρειάζεστε κάτι για να κλωτσήσετε το κοτόπουλο στη σχάρα ... αυτό θα γίνει το "συγκεκριμένο χρονικό διάστημα". Πικάντικη, γλυκιά, μικρή λάκτισμα ... είναι ό, τι θα θέλετε και πολλά άλλα. Ετοιμαστείτε να γεμίσετε τη ζωή σας με χορό στο στόμα!

Ingredients

3 κουταλιές της σούπας πάστα gochujang

1 κουταλάκι σησαμέλαιο

3 κουταλιές της σούπας μέλι

1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα σόγιας

1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι ρυζιού

Preparation

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Χτυπάμε μαζί. Αυτό είναι!

Τώρα, το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι αυτή είναι μια σάλτσα φινιρίσματος. Δεν είναι μαρινάδα. Αν το βάλετε στο κοτόπουλο σε μια φλεγόμενη ζεστή σχάρα, θα κάψει και δεν θα είχε τόσο καλή γεύση.

Η πρότασή μας είναι μερικά λεπτά πριν τραβήξετε το κοτόπουλο για δείπνο, να το αλατοπιπερώσετε και να το αφήσετε να ζεσταθεί από τη σχάρα. Προσπαθήστε να μην το αφήσετε πολύ ώρα στη φωτιά. Θέλετε να δέσει η σάλτσα στο κρέας, όχι να κάψει τη νοστιμότατη απόλαυσή σας.

Συνταγή από: Cory Walby - Σαββατιάτικη Νυχτερινή Δοκιμαστική Κουζίνα