Πώς να κάνετε καπνιστό Καρύκευμα
Αφεθείτε στις καπνιστές γεύσεις αυτής της συνταγής. Με ένα κεφάλι σκόρδου, πικάντικου jalapeños, αλμυρά μανιτάρια και αρωματικά κρεμμύδια, καπνιστούν σχολαστικά στην τελειότητα, αυτό το πιάτο προσφέρει μια ευχάριστη ισορροπία θερμότητας και γη.
Ingredients
Χαρτί περγαμηνής ή χαλάκι σιλικόνης
1 κεφάλι σκόρδου
2 Jalapeños
16 Μανιτάρια
1 κρεμμύδι
¼ φλιτζάνι αλάτι kosher
1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι
Preparation
Φορέστε γάντια μαγειρικής γιατί χειρίζεστε πικάντικα jalapenos.
Κόψτε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το jalapenos σας σε λεπτά, μικρότερα κομμάτια.
Βάλτε λαδόκολλα σε μια σχάρα καπνιστών και βεβαιωθείτε ότι η λαδόκολλα δεν καλύπτει τις άκρες της σχάρας. Έτσι τα μανιτάρια, τα jalapenos, το κρεμμύδι και το σκόρδο θα μπορούν να καπνίζουν σωστά.
Τοποθετήστε τα λαχανικά σε πολλά ράφια και φροντίστε να απλώσετε τα λαχανικά στη σχάρα, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν πολλές επικαλύψεις.
Τοποθετήστε τα ράφια στα τρία πάνω ράφια του καπνιστή Bradley P-10.
Τοποθετήστε 4 μπισκότα στο καπνιστή σας και βάλτε το χρόνο μαγειρέματος για 4 ώρες και το χρόνο καπνίσματος για 40 λεπτά. Καπνίζετε τα λαχανικά σας στους 150ºF (65ºC).
Βγάλτε τα αποξηραμένα καρυκεύματα και τρίψτε τα σε μικρά κομμάτια. Βάλτε τα τελευταία καρυκεύματα σε ένα δοχείο και απολαύστε!
Συνταγή από: Καπνίζω με τον Τζο