Καπνιστό Τσιφτάκι μήλου Συνταγή
Παραδοσιακά, το Apple Chutney είναι ένας συνδυασμός φρέσκων μήλων, κρεμμυδιών, τζίντζερ και μηλίτη μήλου. Αυτή η συνταγή έχει όλα, αλλά αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι ότι χρησιμοποιείτε καπνιστά μήλα αντ 'αυτού.
Ingredients
0,5 κιλά μήλα; ξεφλουδίζονται, ξεφλουδίζονται και κόβονται σε μικρούς κύβους
½ κρεμμύδι μεσαίου μεγέθους, κομμένο σε μικρούς κύβους
100 γρ σταφίδες
250 γρ μαύρη ζάχαρη
1 κγ σπόρους μουστάρδας
1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοκομμένο τζίντζερ
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
225 ml μηλόξυδο
Preparation
Καπνίστε κομμάτια μήλου για 30-45 λεπτά με μπισκότα σφενδάμου στους 150-165°F
Ανακατεύουμε τα μήλα και όλα τα άλλα υλικά σε μια κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους και σιγοβράζουμε για 30-40 λεπτά
Σφεντάμι
Ξύλο
Με μια ελαφρώς καπνιστή, γλυκιά και διακριτική γεύση, τα μπισκότα σφενδάμου είναι ιδανικά για το κάπνισμα γαλοπούλας και για την ενίσχυση της γεύσης των πουλερικών και των πτηνών θηραμάτων.
Shop Now