Hot Chicken Flatbread

Ζεστό Κοτόπουλο Συνταγή επίπεδου



Αυτό το καυτό κοτόπουλο Flatbread είναι εύκολο να γίνει αλλά προκλητικά ένα βασικό. Όταν αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για δείπνο στο σπίτι σας από τη δουλειά. Δοκιμάστε τη συνταγή μου. Βρίσκω τον εαυτό μου να προσπαθώ να φτιάξω ένα δείπνο που όχι μόνο η γυναίκα μου και μπορώ να φάω, αλλά η κόρη μου θα φάει. Τώρα μερικές φορές είναι μόνο σε μια διάθεση με υδατάνθρακες, ώστε να μπορεί να φάει μόνο το ψωμί, υπόσχομαι ότι το υπόλοιπο σάντουιτς δεν θα απογοητεύσει.

Ingredients

2 στήθη κοτόπουλου (χωρίς κόκαλα)

2 φλιτζάνια κρουτόν

2 φλιτζάνια μαγιονέζα

⅓ Φλιτζάνι χυμό λεμονιού

1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

2 φλιτζάνια τυρί τσένταρ σε κύβους

4 Πλάκες

Καυτερή σάλτσα Sriracha

    Τρίψτε συστατικά:

    1 κουταλιά της σούπας καπνιστή πάπρικα

    1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη

    1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν

    1 Παύλα θαλασσινό αλάτι θρυμματισμένο

    1 Dash ανάμεικτος κόκκος πιπεριού θρυμματισμένος

    1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη

    1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

    1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο λευκό πιπέρι

    Χρησιμοποιώντας ένα άδειο δοχείο καρυκευμάτων προσθέστε αυτά τα συστατικά παραπάνω σε ένα δοχείο και ανακατέψτε.

    Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:

    P10 Bradley Smoker

    Αντικολλητικά χαλάκια

    Mk4 Θερμόμετρο Άμεσης Ανάγνωσης

    Πτυσσόμενο τραπέζι Bradley

    Ρύθμιση καπνιστή Bradley:

    Χρόνος μαγειρέματος: 120 λεπτά

    Θερμοκρασία: 226ºF ή 107°C

    Ξύλο: Hickory Blend

    Χρόνος καπνού: 60 λεπτά

    Preparation

    Ρυθμίστε το Bradley Smoker στις ρυθμίσεις που αναφέρονται παραπάνω.

    Χρησιμοποιώντας το τρίψιμο (αναφέρεται παραπάνω) καλύψτε το στήθος κοτόπουλου και τοποθετήστε το στο καπνιστή στους 226ºF (107,8°C). Καπνίστε για περίπου 2 ώρες ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 73,9°C.

    Τραβήξτε το καπνιστή και κόψτε το σε κύβους.

    Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κοτόπουλο, τα κρουτόν, τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, το κρεμμύδι σε σκόνη, το αλάτι και το τυρί τσένταρ.

    Σε ένα τηγάνι, προσθέστε τα υλικά και καπνίστε στους 320ºF (160°C) μέχρι να λιώσει το τυρί (περίπου 30 λεπτά).

    Τοποθετήστε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα κοτόπουλου πάνω στο ψωμί, περιχύστε με σριράτσα και φρυγανιά.

    Καλή όρεξη!