Μάνγκο Chipotle Καπνισμένα φτερά
Ingredients
1-2 πακέτα φτερών
Καρύκευμα φτερών
άμυλο καλαμποκιού
Μάνγκο
Σκελίδες σκόρδο
σιρόπι από σφένδαμο
Ξύδι
Chipotle σκόνη
Preparation
Ρυθμίστε τον καπνιστή Bradley P-10 στους 300 βαθμούς*Φαρενάιτ* (149 βαθμούς Κελσίου).
Βάλτε τις φτερούγες σας σε ένα μπολ και προσθέστε καρυκεύματα με φτερούγες και άμυλο καλαμποκιού (αυτό θα στεγνώσει τα φτερά και θα τα κάνει τραγανά).
Βάλτε τα φτερά στο κάτω μέρος του καπνιστή Bradley P-10 και βάλτε τα μάνγκο και τις σκελίδες σκόρδου σε μια άλλη σχάρα και βάλτε τα πάνω από τα φτερά.
Μετά από 30 λεπτά, βγάζετε τις σκελίδες μάνγκο και σκόρδο και τις ανακατεύετε στο μπλέντερ. Ενώ ανακατεύετε, προσθέστε λίγο σιρόπι σφενδάμου, λευκό ξύδι και σκόνη chipotle και ανακατέψτε τα όλα μαζί. Αυτό θα δημιουργήσει μια σάλτσα.
Μόλις τα φτερά φτάσουν στους 175 βαθμούς *Φαρενάιτ* (80 βαθμοί Κελσίου) αφαιρέστε τα από τον καπνιστή.
Ρίξτε τα φτερά στη σάλτσα και ανακινήστε την μαζί.
Συνταγή από: Το μαγείρεμα του Miguel με τη φωτιά