Smoked Drunk Chicken Jerky Recipe

Καπνιστό Μεθυσμένος κοτόπουλο Τρελός συνταγή



Για αυτό το καπνιστό κοτόπουλο κοτόπουλο, χρησιμοποίησα 5 κιλά στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα. Η συνταγή είναι για 1 λίβρα, αλλά μπορείτε να διπλασιάσετε τα ποσά. Ξηρά στις 140-150 F (60-70 C) από 12 ώρες σε μια ολόκληρη μέρα, μέχρι να τελειώσει. Αυτό που δεν θέλετε να δείτε είναι ελαφριά σημεία στο κοτόπουλο. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει γίνει. Ψάχνετε για ένα σταθερό σκούρο χρώμα σε όλη την έκταση. Μπορείτε να κόψετε τα ευρύτερα μέρη σε λωρίδες. Προσπαθήστε να τα πάρετε σε πάχος 1/4 "ή απλά ένα TAD περισσότερο. Εάν χρησιμοποιείτε ένα reveo, κρατήστε το χρόνο tumble σε 10 λεπτά, ή θα έχετε pemmican κοτόπουλο jerky. Μπορείτε να βάλετε το τύμπανο Reveo στο ψυγείο και να ανακινήσετε κάθε λίγες ώρες.

Το κοτόπουλο Jerky θα φανεί, αισθάνεται και γεύση διαφορετικά από το βόειο κρέας, το κυνήγι ή το χοιρινό. Παίρνει κάπως εύθραυστο.

Ingredients

1 λίβρα κοτόπουλου (ή οποιοδήποτε ολόκληρο μυϊκό κρέας)

¼ φλιτζάνι μπύρα (της επιλογής σας)

¼ φλιτζάνι teriyaki

¼ φλιτζάνι τεκίλα (της επιλογής σας)

¼ φλιτζάνι σόγια

½ φλιτζάνι κρασί (της επιλογής σας)

1 κουταλιά της σούπας καπνιστό άρωμα (αν χρησιμοποιείτε αφυδατωτή)

Αλάτι και πιπέρι της αρεσκείας σας

Καυτερή σάλτσα ⅛

Θεραπεία κουταλιού #1 (αν κάνετε 5 λίβρες χρησιμοποιήστε 1 κουταλάκι του γλυκού)

Προφορά 1 Τ (επιλογή)

Preparation

Κόψτε το κοτόπουλο από όλες τις μεμβράνες, τους τένοντες και το λίπος.

Κόψτε τις σπασμένες λωρίδες σας και αφήστε το κρέας να μουλιάσει στη μαρινάδα για 8 ώρες ή όλη τη νύχτα σε ένα πλαστικό δοχείο καλυμμένο στο ψυγείο.

Πάω στο δικό μου Reveo για 10 λεπτά.

Αφαιρέστε το κρέας και τοποθετήστε το σε σχάρες με σήτα και αφήστε το να στεγνώσει λίγο και μετά πηγαίνετε κατευθείαν στον αφυγραντήρα σας.

Στεγνώστε στους 140-150ºF (60-70ºC) οπουδήποτε από 12 ώρες έως μια ολόκληρη μέρα, μέχρι να τελειώσετε. Αυτό που δεν θέλετε να δείτε είναι ελαφριά σημεία στο κοτόπουλο. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει γίνει. Ψάχνετε για ένα σταθερό σκούρο χρώμα παντού.