Smoked chicken sandwich

Καπνιστό BBQ τράβηξε κοτόπουλο



Έχουμε αρκετές συνταγές για το πώς να κάνουμε καπνιστό χοιρινό κρέας. Αυτή η συνταγή είναι πώς να φτιάξετε καπνιστό μπάρμπεκιου τραβηγμένο κοτόπουλο! Στη συνέχεια, προσθέστε την αγαπημένη σας σάλτσα μπάρμπεκιου και εκεί το έχετε. Δοκιμάστε το και ενημερώστε μας!

Ingredients

1 ολόκληρο κοτόπουλο

Για το τρίψιμο:

1 κουταλιά της σούπας αλάτι

1 κγ μαύρο πιπέρι

2 κουταλιές της σούπας πάπρικα

2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού καγιέν

2 φλιτζάνια από την αγαπημένη σας σάλτσα μπάρμπεκιου (χρησιμοποίησα το Bull's Eye)

Preparation

Κόψτε το κοτόπουλο στη μέση και αφαιρέστε το κόκκαλο της πλάτης

Ανακατέψτε τα υλικά για το τρίψιμο

Τρίψτε το κοτόπουλο με τρίψιμο μπαχαρικών και βάλτε το στο ψυγείο για μια νύχτα

Καπνίζετε το κοτόπουλο στα μισά στους 225°F με μπισκότα μήλου μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 160°F (περίπου 1 ½ – 2 ώρες)

Αφαιρέστε από το καπνιστή και αφήστε το να κρυώσει

Χρησιμοποιώντας δύο πιρούνια (ή καθαρά χέρια θα κάνουν!) τραβήξτε το κρέας σε λεπτές κλωστές

Ζεστάνετε τη σάλτσα BBQ της επιλογής σας σε μια μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα

Προσθέστε το τραβηγμένο κοτόπουλο στην κατσαρόλα και μαγειρέψτε μέχρι να ξαναζεσταθεί το κοτόπουλο

Σερβίρετε και απολαύστε!