Καπνιστό Μπέικον τυλιγμένο γεμιστό κοτόπουλο Στήθος
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας συστατικά για να γεμίσετε στήθη κοτόπουλου. Για αυτή τη συνταγή έχουμε επιλέξει τυρί κρέμας, μοτσαρέλα και αποξηραμένες με ήλιο ντομάτες. Επιπλέον, τυλίξτε τα στήθη κοτόπουλου με μπέικον και καπνίστε τους χρησιμοποιώντας δισκέτες Hickory, Maple ή Oak. Θα αποδειχθούν χυμώδη και ζουμερά.
Ingredients
4 Στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα, χωρίς δέρμα
8 φέτες μπέικον
1 Φλιτζάνι τυρί κρέμα, μαλακωμένο
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
4 λιαστές ντομάτες, ενυδατωμένες και ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ μαύρο πιπέρι τριμμένο
½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Δρυς, σφενδάμι ή Hickory
Preparation
Κρατώντας το μαχαίρι σας οριζόντια, τοποθετήστε το στη χοντρή άκρη κάθε στήθους κοτόπουλου και κόψτε για να κάνετε μια βαθιά τσέπη. Προσέξτε να μην τρυπήσετε από την άλλη άκρη.
Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με το τυρί μοτσαρέλα, τον κιμά λιαστή ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Ρίξτε ομοιόμορφα το μείγμα τυριού και λιαστής ντομάτας στις τσέπες κάθε στήθους κοτόπουλου.
Τυλίξτε κάθε γεμιστό στήθος κοτόπουλου με 2 φέτες μπέικον. Τοποθετήστε στη σχάρα καπνιστή σας.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 250°F χρησιμοποιώντας τα μπισκότα με γεύση Bradley της επιλογής σας (δρυς, σφενδάμι ή χικαριού λειτουργούν τέλεια).
Καπνίστε το κοτόπουλο μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 165°F.