Πώς να καπνίζετε Cheesesteak κοτόπουλου
Αν θέλετε να κόψετε το κόκκινο κρέας και να το ενισχύσετε με γεύση, δοκιμάστε να φτιάξετε ένα cheesesteak κοτόπουλου, Philly Style! Χρειάζονται λιγότερο από 30 λεπτά για να γίνουν τέσσερα από αυτά τα νόστιμα σάντουιτς σε ένα επίπεδη κορυφή. Και ναι, πάρτε αυτά τα ρολά Amarosa και το τυρί whiz, κάνει τη διαφορά.
Ingredients
Τσάντα με ρολά Amarosa
2 κρεμμύδια κομμένα σε κύβους και σε φέτες
1 ραβδί βούτυρο
3 Οζ μανιτάρια κομμένα σε φέτες
3 Οζ κοτόπουλο
12 φέτες τυρί Προβολόνε
Λιωμένο τυρί
Preparation
Κόψτε το 1 ραβδί βούτυρο στα 2 και τοποθετήστε το σε ένα τηγάνι, προσθέστε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια σας και σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.
Ανοίξτε τα ρολά Amarosa και φρυγανίστε τα στο τηγάνι μέχρι να ροδίσουν και συνεχίστε να τηγανίζετε το κοτόπουλο στο τηγάνι μέχρι να ροδίσει ελαφρά.
Βάλτε τα κρεμμύδια σας πάνω από το κοτόπουλο και ανακατέψτε το.
Προσθέστε 3 φέτες τυριού προβολόνε πάνω από το μείγμα κοτόπουλου και κρεμμυδιών.
Προσθέστε το λιωμένο τυρί σας στο τσουρέκι σας.
Κλείστε το τσουρέκι σας με τυρί μέσα και τυλίξτε το μέσα σε ένα χαρτί για ζεστασιά, μόλις γίνει αυτό μπορείτε να το απολαύσετε!
Συνταγή από: Ο Marc's on the Grill