Πώς να φτιάξετε μπύρα μπορεί να καπνίσει Κοτόπουλο
Προετοιμαστείτε για μια γιορτή με αυτή την καπνιστή μπύρα μπορεί να είναι η συνταγή κοτόπουλου. Με ένα γευστικό μίγμα μπαχαρικών ως τρίψιμο, το κοτόπουλο στέκεται ψηλά σε ένα δοχείο μπύρας, ενώ καπνίζεται εξειδικευμένα στον καπνιστή Bradley P-10. Μόλις το κοτόπουλο φτάσει σε μια ζουμερή εσωτερική θερμοκρασία 175ºF, ήρθε η ώρα να απολαύσετε τις τρυφερές και καπνιστές γεύσεις σε κάθε νόστιμο δάγκωμα.
Ingredients
1 κουταλιά της σούπας χοντρό αλάτι
1 κουταλιά της σούπας χοντρό πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 κγ αλεσμένο πιπέρι
1 κουτάκι μπύρα
Preparation
Προθερμάνετε το καπνιστή Bradley P-10 για θερμοκρασία μαγειρέματος 240ºF (115ºC), χρόνο για 4 ώρες και χρόνο καπνίσματος για 2 ώρες.
Συνδυάστε τα μπαχαρικά σας και χρησιμοποιήστε το ως τρίψιμο για να αλείψετε όλο το κοτόπουλο.
Τοποθετήστε την μπύρα σας σε μια κατσαρόλα και βράστε τη και μόλις βράσει για 5 λεπτά, ρίξτε την ξανά στο κουτάκι της μπύρας.
Τοποθετήστε το κοτόπουλο σας στο κουτάκι της μπύρας έτσι ώστε το κοτόπουλο να στέκεται όρθιο, βεβαιωθείτε ότι δεν πιέζετε το κοτόπουλο μέχρι κάτω.
Τοποθετήστε το κοτόπουλο σας στον καπνιστή σας και καπνίστε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 79ºC.
Μόλις το κοτόπουλο σας τελειώσει το κάπνισμα για 4 ώρες βγάλτε το έξω, κόψτε το και απολαύστε το!
Συνταγή από: Καπνίζω με τον Τζο