Πώς να κάνετε κρεμώδη Κοτόπουλο και μπέικον Πίτα
Αφεθείτε στις ανακουφιστικές γεύσεις αυτών των απολαυστικών καπνιστών κοτόπουλων και μπέικον. Ασημικά με το τρίψιμο του σκόρδου της αρωματικής λωρίδας, τα φιλέτα στήθους κοτόπουλου καπνίζουν εξειδικευμένα στην τελειότητα, ενώ το μπέικον και τα λαχανικά μαγειρεύουν σε ένα μαλακό και αλμυρή μίγμα. Σε συνδυασμό με τη σάλτσα με κρεμώδη θύμημα, αυτές οι μεμονωμένες πίτες, φτιαγμένες με ζαχαροπλαστείο, προσφέρουν μια ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία που θα ζεσταθεί η καρδιά σας και θα τακτοποιήσει τις γεύσεις σας.
Ingredients
3-4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
2 Εξανθήματα μπέικον, ψιλοκομμένα
750 ml ζωμός κοτόπουλου
2-3 κουταλάκια του γλυκού @lanesbbqau σκόρδο² Τρίψτε
3 κοτσάνια σέλινου κομμένα και κομμένα σε κύβους
2 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
2 κουταλιές της σούπας απλό αλεύρι
2 κουταλάκια φρέσκο θυμάρι
125 ml γάλα
250 ml κρέμα παχύρρευστη
2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα ολικής αλέσεως
Preparation
Ρυθμίστε στους 300ºF (148ºC).
Καρυκεύστε το κοτόπουλο με Lane's Garlic² Rub.
Καπνίζετε το κοτόπουλο μέχρι να γίνει σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
Ετοιμάστε λαχανικά και μπέικον.
Μαγειρέψτε το μπέικον και τα λαχανικά μαζί μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέσα από το μείγμα.
Προσθέστε το ψιλοκομμένο καπνιστό κοτόπουλο στον ζωμό και αφήστε να πάρει μια βράση. Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει το μείγμα.
Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το θυμάρι, σιγοβράστε σε μια υφή που σας αρέσει.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και φτιάχνουμε πίτες με σφολιάτα και την αγαπημένη σας πίτας.