How To Make Smoked Dry Rub Wings Recipe

Πώς να κάνετε καπνιστό Στεγνά φτερά Συνταγή



Προσφορά, ζουμερό καπνιστό ξηρό τρίψιμο φτερά που σίγουρα θα είναι ένα χτύπημα πάρτι!

Ingredients

Παρασκήνια:

2 λίβρες φτερούγες κοτόπουλου

4 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

¼ φλιτζάνι αλάτι

¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας νιφάδες κόκκινης πιπεριάς

1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι

Τρίψιμο:

¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

½ κουταλάκι κρυσταλλωμένο κρεμμύδι

¼ κουταλάκι του γλυκού καπνιστή πάπρικα

¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι τσίλι

¼ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher

Preparation

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της άλμης (σκόρδο, αλάτι, καστανή ζάχαρη, κόκκινο πιπέρι και θυμάρι) μέχρι να διαλυθούν όλα.

Προσθέστε τις φτερούγες κοτόπουλου στην άλμη και αφήστε το να καθίσει στο ψυγείο για 24 ώρες.

Την επόμενη μέρα, αφαιρέστε τα φτερά από την άλμη, ξεπλύνετε και στεγνώστε τα.

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του καπνιστή σας στους 180°F (82°C) και προθερμάνετε το.

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε όλα τα συστατικά τρίψιμο. Καρυκεύστε τα φτερά με αυτό το μείγμα τρίψιμο.

Τοποθετήστε τα φτερά μέσα στο καπνιστή και καπνίστε τα για 60 έως 90 λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα μεσκίτ για αυτή τη συνταγή.

Ολοκληρώστε τη συνταγή σας στη σχάρα. Προθερμάνετε τη σχάρα σας στους 450°F (232°C). Τοποθετήστε τις φτερούγες μέσα και ψήστε τις για 3 με 5 λεπτά.

Τα βγάζουμε από τη σχάρα και τα σερβίρουμε.