Smoked Herbed Turkey Sausages Recipe

Καπνισμένο βοτάδιο Λουκάνικα γαλοπούλας Συνταγή



Αυτά τα καπνιστά λουκάνικα γαλοπούλας είναι μια υγιεινή εναλλακτική λύση στα λουκάνικα χοιρινού κρέατος. Η Τουρκία είναι χαμηλότερη σε λίπος από το χοιρινό, αλλά μπορεί να είναι τόσο γευστικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδυάσετε την γαλοπούλα εδάφους με ένα μείγμα μπαχαρικών και να καπνίζετε τα λουκάνικα χρησιμοποιώντας Sage και Maple Bisquettes.

Ingredients

3 λίβρες κιμά γαλοπούλας

½ κρεμμύδι - ψιλοκομμένο

3 κουταλιές της σούπας φρέσκο φασκόμηλο - ψιλοκομμένο

3 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό - ψιλοκομμένο

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο δεντρολίβανο - ψιλοκομμένο

2 κουταλιές της σούπας φρέσκο θυμάρι - ψιλοκομμένο

3 κουταλιές της σούπας αλάτι

1 κγ μαύρο πιπέρι

Περίβλημα γουρουνιού

Preparation

Συνδυάστε τη γαλοπούλα, τα κρεμμύδια και όλα τα μπαχαρικά μαζί.

Μουλιάστε το περίβλημα του γουρουνιού σε κρύο φρέσκο νερό για 30 λεπτά.

Ξεπλύνετε το περίβλημα με νερό.

Περίβλημα αντικειμένων και στριφτοί σύνδεσμοι.

Προθερμάνετε τον καπνιστή στους 225-250°F (107,2 -121°C).

Κρεμάστε λουκάνικα και καπνίστε με μπισκότα φασκόμηλου και σφενδάμου μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 73,8°C.