Applewood Smoked Turkey Recipe

Applewood καπνιστό Τουρκία Συνταγή



Η σημερινή συνταγή είναι μια καπνιστή γαλοπούλα Applewood στον καπνιστή Bradley με γλάσο σφενδάμου. Για να ξεκινήσουμε, θα άλματα η Τουρκία. Το Brining μπορεί να είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τη γαλοπούλα σας ζουμερή.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της ξηράς ανατροπής είναι ότι καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο ψυγείο παρά επειδή δεν χρειάζεστε το μεγάλο δοχείο όπως όταν υγρή θύμα. Η σκόνη ψησίματος θα βοηθήσει να σπρώξει το δέρμα.

Ingredients

1½ Cups Kentucky Bourbon

1 Φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού

 Φλιτζάνια σάλτσα σόγιας

2-3 κουταλιές της σούπας κίτρινη μουστάρδα

2 κουταλιές της σούπας αλάτι Kosher

2 κσ μπέικιν πάουντερ

Preparation

Για να φτιάξετε το στεγνό μείγμα, συνδυάστε 2 κουταλιές της σούπας αλάτι kosher και 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ.

Πασπαλίστε αυτό το μείγμα σε όλη τη γαλοπούλα και στη συνέχεια τοποθετήστε το στο ψυγείο ακάλυπτο σε μια υπερυψωμένη σχάρα για 18 έως 24 ώρες.

Την επόμενη μέρα, πάρτε μερικές χαρτοπετσέτες και σκουπίστε το μείγμα αλατιού και μπέικιν πάουντερ. Μπορεί να δείτε λίγο υγρό στο τηγάνι κάτω από τη γαλοπούλα, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο.

Καρυκεύστε τη γαλοπούλα με Armadillo Pepper Signature BBQ Rub ή το αγαπημένο σας καρύκευμα για πουλερικά.

Τοποθετήστε σε προθερμαντήρα καπνιστή στους 275ºF χρησιμοποιώντας ξύλο μηλιάς. Χρησιμοποίησα το Bradley Professional Smoker, έτσι χρησιμοποίησα μπισκότα μήλου.

Μετά από 2 ώρες αυξήστε τη θερμοκρασία στους 325ºF που θα βοηθήσει να γίνει τραγανή η επιδερμίδα.

Για να φτιάξετε το γλάσο ανακατέψτε το μπέρμπον, το χυμό πορτοκαλιού, τη σάλτσα σόγιας και τη μουστάρδα σε ένα τηγάνι σε μέτρια δυνατή φωτιά. Σιγοβράζουμε μέχρι να μειωθεί το μείγμα κατά περίπου 1/3rd. Αυτό θα διαρκέσει 15 έως 30 λεπτά.

Μαγειρέψτε τη γαλοπούλα μέχρι να φτάσει στους 155ºF έως 160ºF και μετά απλώνουμε το γλάσο.

Συνεχίζουμε το μαγείρεμα της γαλοπούλας μέχρι να φτάσει στους 165ºF.

Αφαιρέστε από τον καπνιστή και αφήστε το να ξεκουραστεί για 20 με 30 λεπτά.

Χαράζουμε και σερβίρουμε!

Συνταγή Από: Armadillo Pepper BBQ