alt="smoked beer can turkey recipe"

Η καπνιστή μπύρα μπορεί Τουρκία Συνταγή



Είτε γιορτάζετε μια ειδική περίσταση, μαγειρεύετε για μια ομάδα, είτε έχετε ένα κατεψυγμένο πουλί που πρέπει να μαγειρευτεί, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με μια καπνιστή γαλοπούλα.

Αυτά τα ευγενή πουλιά αξίζουν τη δικαιοσύνη - δικαιοσύνη για το κάπνισμα τροφίμων. Το κάπνισμα δημιουργεί ένα πιο τρυφερό και γευστικό πιάτο από αυτό που είναι τηγανητό ή φούρνο ψητό. Και όταν συνδυάζετε τη γεύση του αλμυρού καπνού με τα σύνθετα αρώματα μιας καλής συνταγής, θα καταλήξετε σε ένα πιάτο τόσο ακαταμάχητο, θα επιλέξετε κάθε τελευταίο μικροσκοπικό κρέας από τα οστά.

Ingredients

Η άλμη:

3 φλιτζάνια αλάτι kosher

1 Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

2 λεμόνια - κομμένα και στυμμένα

2 πορτοκάλια - κομμένα και στυμμένα

1 φλιτζάνι μηλόξυδο

1 μπουκάλι χυμό μήλου

5 φύλλα δάφνης - θρυμματισμένα

Φοίνικας γεμάτος θυμάρι

Φοίνικας γεμάτος πιπέρι

4 κουταλιές της σούπας μέλι

Το ξηρό τρίψιμο:

½ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας φρέσκο τριμμένο πιπέρι

2 κουταλιές της σούπας σκόρδο σε σκόνη

2 κουταλιές της σούπας αλεσμένο θυμάρι

1 κουταλιά της σούπας αλεσμένο φασκόμηλο

1 κουταλιά της σούπας αλεσμένη σκόνη τσίλι

Ανακατεύουμε τα υλικά μαζί με κρύο νερό μέχρι να διαλυθεί το αλάτι και η ζάχαρη. Βουτάμε ολόκληρη τη γαλοπούλα σε άλμη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες.

Preparation

Μία ώρα πριν το μαγείρεμα:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους περίπου 225°F. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μπισκότα από ξύλο φρούτων Bradley για καλύτερα αποτελέσματα.

Βγάζουμε τη γαλοπούλα από την άλμη και την ξεπλένουμε με κρύο νερό. Στεγνώστε με χαρτί κουζίνας και αφήστε τον αέρα να στεγνώσει για λίγο.

Στη συνέχεια, τρίψτε ελαιόλαδο στο εξωτερικό της γαλοπούλας. Στη συνέχεια, απλώστε γενναιόδωρα τρίψιμο ανάμεσα στο δέρμα και το κρέας, μέσα στην κοιλότητα και έξω από το δέρμα της γαλοπούλας.

Ανοίξτε ένα κουτάκι με την αγαπημένη σας μπύρα και ρίξτε ένα ψηλό, κρύο ποτήρι και απολαύστε! Τώρα πάρτε το άδειο κουτάκι και κόψτε το πάνω μέρος με ένα βαρέως τύπου ψαλίδι. Στη συνέχεια γεμίστε το μέχρι τη μέση με ζωμό κοτόπουλου. Συμπεριλάβετε μερικά φύλλα δάφνης, φρέσκο φασκόμηλο, 1 κομμένο και στυμμένο λεμόνι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι.

Μέθοδος καπνίσματος:

Τοποθετήστε την κονσέρβα μέσα στο καπνιστή και χαμηλώστε προσεκτικά τη γαλοπούλα πάνω από την κονσέρβα έτσι ώστε η κονσέρβα να βρίσκεται εντελώς μέσα στην κοιλότητα της γαλοπούλας. Αυτός είναι ένας τρόπος για να διατηρήσετε τη γαλοπούλα υγρή, βάζοντας ατμό μέσα στην κοιλότητα ενώ μαγειρεύεται. Η γαλοπούλα πρέπει να είναι σταθερή. Βεβαιωθείτε ότι είναι σε θέση να σταθεί μόνο του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταλλικές σχάρες για να τη σταθεροποιήσετε.

Το μαγείρεμα θα διαρκέσει 6 έως 8 ώρες ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία της γαλοπούλας φτάσει τους 165°F. Φροντίστε να ελέγξετε τους μηρούς.

Αφαιρέστε από τον καπνιστή, αφήστε να σταθεί και φάτε! Απολαμβάνω!