Καπνιστό μπάρμπεκιου Πίτσα κοτόπουλου Συνταγή
Αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα υπολείμματα καπνιστού κοτόπουλου. Αυτή η καπνιστή πίτσα κοτόπουλου μπάρμπεκιου ετοιμάζεται σε λίγα λεπτά και θα ευχαριστήσει όλους. Ιδανικό για τη νύχτα της πίτσας σας, θα εντυπωσιάσει την οικογένεια, τους φίλους ή τους επισκέπτες.
Ingredients
4 Προσωπικά κοχύλια πίτσας ή ψωμί naan
2 Φλιτζάνια καπνιστό κρέας κοτόπουλου - σε κύβους
1 φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου
1 κόκκινη πιπεριά, καθαρισμένη και κομμένη σε φέτες
1 πιπεριά κίτρινη - ξεφλουδισμένη και κομμένη σε φέτες
1 Κόκκινο κρεμμύδι - ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φέτες
1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ - τριμμένο
1 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα - τριμμένο
Preparation
Προθερμάνετε το φούρνο στους 425°F.
Απλώστε σάλτσα μπάρμπεκιου στο ψωμί naan ή στα κοχύλια της πίτσας. Περιχύνουμε με καπνιστό κρέας κοτόπουλου, πιπεριές και κόκκινο κρεμμύδι. Πασπαλίζουμε με το μείγμα τυριών.
Ψήνετε στο φούρνο για 7-10 λεπτά ή μέχρι να αρχίσει να βγάζει φουσκάλες το τυρί και να ροδίσει η άκρη του ψωμιού naan ή των κελυφών της πίτσας.
Κόβουμε και σερβίρουμε.