Smoked Goose Jerky Recipe

Καπνιστό Χήνας Συνταγή



Αυτή η συνταγή καπνιστών χήνας είναι πολύ ευπροσάρμοστο. Εάν δεν έχετε πολύ χρόνο για να το καπνίσετε, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε μόνο το Reveo, το Marinate και τον Avhydrator. Έχω έναν νέο αφυγραντήρα του Cabela. Λειτουργεί αρκετά καλά και 90% πιο ήσυχο από τα 80L μου. Επίσης, ο τεμαχιστής στο μύλο μου σίγουρα καθιστά εύκολη την κοπή. Για μικρότερα κομμάτια, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Frogmat.

Η συνταγή είναι αρκετά απλή. Ανακατέψτε τα πάντα μαζί σε ένα μεγάλο καλυμμένο μπολ (πλαστικό), φροντίζοντας να βυθιστεί όλη η χήνα. Βάλτε το ψυγείο μια νύχτα. Την επόμενη μέρα, αφαιρέστε τη χήνα και βάλτε τον αφυγραντήρα ή τον καπνιστή. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Reveo και να παραλείψετε τη διανυκτέρευση.

Καπνιστής 150-160 F (65.5-71.1c) Μέχρι να σας αρέσει ο τρόπος που τελειώνει ο τρελός. Αφυγραντήρας στο 150-160 F (65.5-71.1c) με τον ίδιο τρόπο.

Ingredients

4 λίβρες στήθος χήνας, κομμένο σε λεπτές φέτες

2 φλιτζάνια σάλτσα teriyaki

2 κουταλιές της σούπας σάλτσα ταμπάσκο

3 φλιτζάνια κρύο νερό

2 κουταλιές της σούπας υγρό καπνό (προτιμήστε) εάν αφυδατωθείτε

2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι

2 κουταλιές της σούπας σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας τρυφερό κρέας

1 κουταλιά της σούπας Mrs. Dash (οποιαδήποτε γεύση)

1 κουταλιά της σούπας κόκκινη πιπεριά

1 κουταλάκι του γλυκού θεραπεία #1 (μόνο για καπνιστές)

1-2 κουταλιές της σούπας αλάτι ή περισσότερο, αν σας αρέσει πολύ αλμυρό.

Preparation

Ανακατέψτε τα πάντα μαζί σε ένα μεγάλο σκεπασμένο μπολ (πλαστικό), φροντίζοντας να είναι βυθισμένη όλη η χήνα.

Βάλτε στο ψυγείο όλη τη νύχτα.

Την επόμενη μέρα, αφαιρέστε τη χήνα και βάλτε τη σε αφυγραντήρα ή καπνιστή. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Reveo και να παραλείψετε τη νύχτα.