Smoked Enchilada Skillet Recipe

Καπνιστό Enchilada Συνταγή κατσαρόλας



Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις γεύσεις του στόματος αυτών των καπνιστών κοτόπουλων enchiladas. Τρυφμένο κοτόπουλο που έχει τεμαχιστεί με καρυκεύματα με στεγνό τρίψιμο του Κόσμου και γυαλισμένο με βάζο του Κοσμού, τυλιγμένο σε ζεστές τορτίγες και πνιγμένο σε πράσινο σάλτσα enchilada και λιωμένο τυρί, αυτά τα enchiladas είναι μια φεστιβάλ γευσιγνωσίας που θα σας αφήσει να λαχταράτε περισσότερο με κάθε δάγκωμα.

Ingredients

1 ½ φλιτζάνια κοτόπουλο τριμμένο (μαγειρεμένο)

2 φλιτζάνια πράσινη σάλτσα enchilada

10 τορτίγιες καλαμποκιού ή αλευριού

2½ φλιτζάνια τριμμένο μείγμα μεξικανικών τεσσάρων τυριών

½ φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι σε κυβάκια

4 κουταλιές της σούπας κόλιαντρο ψιλοκομμένο

Kosmos Dry Rub (Dirty Bird)

Kosmos Rib Glaze (Cherry Apple Habanero)

    Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:

    P10 Bradley Smoker

    Πτυσσόμενο τραπέζι Bradley Smoker

    Αντικολλητικά πατάκια σιλικόνης Bradley Smoker

    Bradley Smoker εργαλεία

    Thermoworks timestick τρίο

    Thermoworks thermapen one

    Ρύθμιση καπνιστή Bradley:

    Χρόνος μαγειρέματος: 120 λεπτά

    Θερμοκρασία: 251ºF (121.7°C)

    Ξύλο: Μπύρα

    Χρόνος καπνού: 60 λεπτά

    Συνολικός χρόνος μαγειρέματος: 160 λεπτά

    Preparation

    Ρυθμίστε το Bradley Smoker στις αναφερόμενες ρυθμίσεις.

    Τοποθετήστε το στήθος κοτόπουλου σε ξύλο κοπής και αλατοπιπερώστε με το ξηρό τρίψιμο Kosmos. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το γλάσο rib Kosmos και επικαλύψτε και τις δύο πλευρές του κοτόπουλου. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το κοτόπουλο υγρό στο εσωτερικό καθώς ψήνεται. Αν θέλετε να προσθέσετε λίγο περισσότερο από το τρίψιμο πάνω από το γλάσο, μπορείτε.

    Τοποθετήστε το κοτόπουλο μέσα στο Bradley Smoker για περίπου 120 λεπτά ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία του κοτόπουλου φτάσει τους 165ºF (73.9°C). Χρησιμοποιώ το θερμόμετρο μου Thermoworks Instant read για να διασφαλίσω ότι το εσωτερικό του κοτόπουλου είναι πλήρως ψημένο. Αφαιρέστε το κοτόπουλο από τον καπνιστή και αφήστε το στην άκρη όσο ετοιμάζεστε.

    Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι ή έναν κόφτη λαχανικών, κόψτε το κόκκινο κρεμμύδι σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια, κόψτε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια.

    Ώρα να ζεστάνετε τις τορτίγιες- Χρησιμοποιώντας ένα βρεγμένο πανί τοποθετήστε τις τορτίγιες στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. Αυτό θα βοηθήσει να μην σκιστούν οι τορτίγιες όταν τις τυλίγετε.

    Χτίζοντας το Enchiladas- χρησιμοποιώντας τη θερμαινόμενη τορτίγια, τοποθετήστε τα παρακάτω μέσα στο κοτόπουλο τορτίγια, το κρεμμύδι, το τυρί και το ροτέλ. Τυλίγουμε σε μισό σφιχτό ρολό και γεμίζουμε το σιδερένιο τηγάνι γεμάτο enchiladas.

    Καλύπτουμε τις enchiladas με τυρί και σάλτσα enchiladas. Εάν σας περισσεύει κρεμμύδι, ροτέλ ή τυρί, μη διστάσετε να προσθέσετε πάνω από τα enchiladas.

    Γυρίστε τη θερμοκρασία Bradley Smoker στους 320ºF (160°C). Τοποθετήστε το τηγάνι στο ταψί και μαγειρέψτε για 20 λεπτά ή μέχρι να λιώσει πλήρως το τυρί.

    Βγάζουμε από το τσιγάρο και αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 5 λεπτά. Συμπληρώστε με κρέμα γάλακτος, σάλσα και απολαύστε!

    Συνταγή από: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa