Smoked Chicken Recipe

Καπνιστό Κοτόπουλο Συνταγή



Το κοτόπουλο θα έχει ένα όμορφο κοκκινωπό χρώμα και θα είναι πολύ ζουμερό. Χρησιμοποιήστε τις μπισκότες Maple για μια πολύ ωραία καπνιστή γεύση και άρωμα. Ένα όμορφο γεύμα!

Ingredients

1 ολόκληρο κοτόπουλο

Αλμη:

1 φλιτζάνι χοντρό αλάτι

1 Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

4 Qt νερό

Καρύκευμα:

ιταλική σάλτσα

6 σκελίδες σκόρδο

2 κουταλιές της σούπας EVOO (εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο)

Preparation

Αλατίζουμε το κοτόπουλο για 3 ώρες.

Ξεπλύνετε το κοτόπουλο.

Αλείψτε το μείγμα καρυκευμάτων σε όλο το κοτόπουλο και κάτω από το δέρμα.

Στηρίξτε το κοτόπουλο όρθιο στη βάση.

Καπνίζετε με μπισκότα σφενδάμου για περίπου 4 ώρες σε θερμοκρασία όχι μεγαλύτερη από 210°F.