Plum Glazed Smoked Duck Breasts Recipe

Καπνισμένο δαμάσκηνο Πάπια στήθη Συνταγή



Εντυπωσιάστε την οικογένειά σας και τους φίλους σας με αυτή τη συνταγή κάπνισμα με κατσαρόλα. Δεν θα μπορούσατε να πάρετε ένα καλύτερο γευστικό στήθος πάπιας στα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο. Η ασιατική εμπνευσμένη σάλτσα δαμάσκηνου δίνει στη φρυγμένη πάπια μια μεγάλη φρικτή επιφάνεια και προσθέτει μια γλυκιά γεύση. Baste the Duck κατά τη διάρκεια της τελευταίας ώρας του καπνίσματος, ή τα τελευταία 30 λεπτά της σχάρα. Θυμηθείτε ότι το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να επιβραδύνετε το μαγειρέψτε το.

Οι περισσότεροι άνθρωποι όπως το Duck Medium Rare, αλλά αν το προτιμάτε καλά, βγάλτε τα όταν η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 170 μοίρες. Άφησα την εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει στους 170 μοίρες και ήταν η πιο χυμώδη πάπια που έχω φάει ποτέ.

Ingredients

Για την άλμη:

Ένα τέταρτο χυμό μήλου ή μηλίτη

¼ Φλιτζάνι αλάτι kosher ή 3 κουταλιές της σούπας αλάτι κονσερβοποίησης

1 φύλλο δάφνης - θρυμματισμένο

1 σκελίδα σκόρδο - θρυμματισμένη

½ κουταλάκι του γλυκού κόκκοι πιπεριού - σπασμένοι

Για το γλάσο:

½ Κύπελλο ζελέ δαμάσκηνο

4 γάντια σκόρδο

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο τζίντζερ

1 κ.σ σάλτσα σόγιας

1 κ.σ φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Preparation

Αφαιρέστε το κόκκαλο και το δέρμα από τα μισά στήθη πάπιας. Ξεπλύνετε καλά.

Ανακατεύουμε τα υλικά της άλμης, φροντίζοντας να διαλυθεί τελείως το αλάτι. Αυτή θα είναι αρκετή άλμη για έως και 1 και ½ κιλά μισά στήθους πάπιας. Μουλιάστε την πάπια στην άλμη τουλάχιστον δύο ώρες και κατά τη διάρκεια της νύχτας αν είναι δυνατόν (12 ώρες το πολύ).

Αφού αλατίσετε, ξεπλύνετε γρήγορα την πάπια και στη συνέχεια στεγνώστε με χαρτί κουζίνας. Αν θέλετε, αλείψτε κάθε μισό στήθος με λιωμένο λίπος μπέικον. Επιλέγω να μην το κάνω αυτό, αλλά θα ήταν πολύ νόστιμο αν το κάνατε.

Τοποθετήστε τα στήθη πάπιας στο Bradley σας στο 225ºF για περίπου δύο ώρες, ανάλογα με το μέγεθος των τμημάτων του μαστού. Χρησιμοποίησα ένα μείγμα από μπισκότα Alder και Pecan.