Καπνιστό Κοτόπουλο τυλιγμένο μπέικον Συνταγή στήθους
Αυτή η νόστιμη συνταγή είναι ιδανική για τους λάτρεις του μπέικον! Ζουμερό στήθος κοτόπουλου γεμιστό με ζαμπόν και τυρί, στη συνέχεια τυλιγμένο σε μπέικον και καπνισμένο για 2,5-2,75 ώρες με το αγαπημένο σας ξύλο, δημιουργώντας μια τέλεια ισορροπία γεύσεων που θα σας αφήσουν να θέλετε περισσότερα.
Ingredients
1 Στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα και κόκαλα
10 φέτες μπέικον
4 φέτες ζαμπόν σάντουιτς με χαμηλό αλάτι
4 φέτες τυρί προβολόνε
Preparation
Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε 4 φέτες. Αυτό θα ήταν 4 φέτες ανά ολόκληρο στήθος κοτόπουλου. (2 φέτες ανά μισό στήθος.)
Χτυπάμε τις φέτες του κοτόπουλου σε πιο λεπτά κομμάτια
Τώρα, πάρτε 4 φέτες μπέικον και στρώστε τις δίπλα-δίπλα
Πάρτε ένα πέμπτο κομμάτι μπέικον και απλώστε το στις τέσσερις λωρίδες στο κέντρο
Στη συνέχεια, είναι απλώς θέμα να στρώσετε τα υλικά πάνω από το μπέικον. Αυτή είναι η σειρά με την οποία στρώνονται τα πάντα: μια φέτα κοτόπουλο, μια φέτα ζαμπόν, μια φέτα τυρί, μια φέτα κοτόπουλο, μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα τυρί.
Τυλίξτε το κοτόπουλο, το ζαμπόν και το τυρί σας όσο καλύτερα μπορείτε. Ξέρω ότι θα φαίνεται ότι δεν θα τυλίγεται σωστά, αλλά αναδιπλώνεται αρκετά καλά.
Δένουμε το ρολό χρησιμοποιώντας τα 4 κομμάτια μπέικον και τις οδοντογλυφίδες. Μόλις γίνει αυτό, πάρτε το σταυρωτό κομμάτι μπέικον και τραβήξτε το προς τα πάνω και πάνω από τις δύο άκρες του ρολού και κάντε το επίσης οδοντογλυφίδα.
Κάπνισμα:
Ζεστάνετε το Bradley για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Ρύθμιση ρυθμιστικού θερμότητας ¾ δρόμο προς τα δεξιά.
Χρησιμοποιήστε 4 τσάντες από το αγαπημένο σας ξύλο (χρησιμοποίησα σφενδάμι αυτή τη φορά) και καπνίστε περίπου 2½ έως 2¾ ώρες. Μέχρι τότε θα είναι καπνιστό/μαγειρεμένο. Δοκιμάσαμε 8, μετά 6 και μετά 3 καπνογόνα αξίας. Πιστεύουμε ότι 4 τσάντες θα ήταν η σωστή ποσότητα που θα σας έδινε μια καλή ισορροπία γεύσεων, χωρίς να υπερισχύουν τα υπόλοιπα είδη.