Βαθιά τηγανητό Τουρκία Συνταγή
Η βαθύτατη διαδικασία του τηγανίσματος σφραγίζει τους χυμούς της Τουρκίας, αλλά η πρόσθετη γεύση από τις δισκέτες γεύσης μήλου στον καπνιστή Bradley θα σας εκπλήσσει ... σερβίρετε με παραδοσιακές γιορτές της Τουρκίας από σάλτσα και πολτοποιημένες πατάτες, μαζί με ριζικά λαχανικά και σαλάτα Ένα διαφορετικό μενού γαλοπούλας που περιλαμβάνει το Coleslaw και τη French Fries. Ένα στήθος γαλοπούλας χωρίς κόκαλα ή ολόκληρο κοτόπουλο μπορεί να αντικατασταθεί. Δοκιμάστε τις δισκέτες γεύσης Hickory για μια άλλη αίσθηση γεύσης!
Ingredients
1 ολόκληρη άγρια γαλοπούλα (άγρια προαιρετικά)
Πολύ λάδι σύμφωνα με τον κατασκευαστή της φριτέζας
Preparation
Υπάρχουν πολλές επιλογές για να μαγειρέψετε μια γαλοπούλα με αυτόν τον τρόπο.
Το να μαρινάρετε το πουλί για 24 ώρες πριν το μαγείρεμα είναι μια επιλογή. Χρησιμοποιήστε ένα μείγμα ζάχαρης/αλατιού σε αναλογία 50/50, καλύψτε καλά τη γαλοπούλα και φυλάξτε το στο ψυγείο.
Μετά από 24 ώρες ξεπλύνετε και στεγνώστε.
Μέθοδος καπνίσματος
Καπνίζετε κρύα τη γαλοπούλα για 4 ώρες πριν τη μαγειρέψετε στη φριτέζα σας.
Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Apple, τοποθετήστε τη γαλοπούλα στο Bradley Smoker και καπνίστε κρύο στους 40°C (100°F), γυρίζοντας περιστασιακά.
Ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή, τηγανίζουμε ανάλογα με το βάρος του πουλιού.
Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε φυστικέλαιο για επιπλέον γεύση.