Applewood καπνιστό Κοτόπουλο Συνταγή
Ένα εύκολο τρίψιμο της ζάχαρης και των μπαχαρικών. Αυτό είναι το μόνο που θα χρειαστεί να ενισχύσετε την καπνιστή γεύση Applewood από αυτά τα κοτόπουλα κοτόπουλου. Αυτή η συνταγή κοτόπουλου είναι ιδανική για ένα νόστιμο δείπνο ή ως μέρος μιας μεγαλύτερης εξάπλωσης καπνιστών και ψητών κρέατος. Θα ήταν ιδανικό να ταΐζουμε ένα πλήθος.
Ingredients
12 μπαστούνια κοτόπουλου
3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Apple
Preparation
Ανακατεύουμε σε ένα μικρό μπολ τη μαύρη ζάχαρη, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη.
Ρίξτε τα μπαστούνια κοτόπουλου στο μείγμα τρίψιμο καστανής ζάχαρης.
Ξεκινήστε τον καπνιστή, χρησιμοποιώντας μπισκότα από ξύλο μήλου.
Φέρτε τον καπνιστή σε θερμοκρασία 275°F.
Τοποθετήστε τα μπαστούνια κοτόπουλου στο καπνιστή και μαγειρέψτε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 165°F, περίπου 3 ώρες.
Με Στηβ Σίλκα