Pumped Smoked Turkey Recipe

Αντλείται καπνιστό Τουρκία Συνταγή



Έχουμε κάνει αυτή την αντλημένη συνταγή καπνιστών γαλοπούλας πολλές φορές. Έτσι το κάνουμε: Δημιουργήστε ένα συμπυκνωμένο μείγμα και αντλήστε την γαλοπούλα με μια βελόνα άντλησης. Καπνίζω το στήθος της γαλοπούλας κάτω και πάντα αντλεί το στήθος της γαλοπούλας από μπροστά κάτω από το δέρμα δίπλα στο λαιμό και από την πλάτη και πάλι, εισέρχεται κάτω από το δέρμα και βαθιά μέσα στο κρέας του μαστού. Κάνω το ίδιο στο πίσω μέρος των μηρών.

Ingredients

Μία γαλοπούλα 12 έως 16 λίβρες (χρησιμοποιήστε μόνο γαλοπούλες που δεν έχουν προσθέσει τίποτα σε αυτές)

Για την αντλία:

8 Οζ ήπιο κρασί

4 Oz νερό

4 Oz βούτυρο ή μαργαρίνη

(1⅝ Oz) ή 4 και ½ σούπας καρύκευμα γαλοπούλας

2 κουταλάκια του γλυκού κρέμα κρέατος (αυτή είναι η ελάχιστη ποσότητα, μην συντομεύετε)

Preparation

Φέρτε όλα τα υλικά της αντλίας σχεδόν σε βράση.

Ανακατεύουμε ζωηρά ενώ γεμίζουμε τη βελόνα άντλησης (το βούτυρο θέλει να επιπλέει). Μπορεί να έχετε κάποιον να ανακατεύει ενώ ρουφάτε το κουτάβι γεμάτο.

Ρίξτε όλα τα παραπάνω υλικά στη γαλοπούλα.

Καπνίστε σε θερμοκρασία. τουλάχιστον 220ºF (104.4°C) για 6 έως 8 ώρες.

Καπνιστή γαλοπούλα με το στήθος προς τα κάτω.