Smoked Flattened Duck Recipe

Καπνιστό Πεπλατυσμένη πάπια Συνταγή



Αυτή η καπνιστή συνταγή πεπλατυσμένης πάπιας λειτουργεί για οποιοδήποτε μικρό πουλί παιχνιδιού. Η ισοπέδωση είναι ένας καλός τρόπος να πάτε μαζί τους. Βεβαιωθείτε ότι έχουν αφαιρεθεί τα πάπια με την προετοιμασία των αδένων.

Δοκιμάστε τα μούρα juniper στη θέση του Allspice και είναι επίσης δυνατό να εισάγετε τα στήθη με χυμό μήλου. Συνήθως το σερβίζω κρύο με κροτίδες και τυρί, αλλά έβαλα τυρί και κροτίδες έξω για να αναδείξω τα πτηνά au φυσικά πρώτα. Στη συνέχεια, τα δεκάτε και κόψτε το στήθος. Τα πόδια και οι μηροί είναι οι καλύτεροι!

Ingredients

4 έως 6 ολόκληρες πρασινολαπιές - με το δέρμα

4 Qt νερό

⅔ Cup Morton's Tender Quick

⅓ φλιτζάνι αλάτι

1 Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού ολόκληρους κόκκους πιπεριού

1 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι ολόκληρο

½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

4 φύλλα δάφνης

Preparation

Προετοιμάστε πάπιες:

Με ένα οδοντωτό μαχαίρι ή ένα μικρό πριόνι, χωρίστε τις μαδημένες πάπιες κάτω από τη ραχοκοκαλιά.

Ανοίξτε τις πάπιες και ισιώστε.

Χρησιμοποιώντας μια σκληρή βούρτσα, τρίψτε το εσωτερικό και στη συνέχεια ξεπλύνετε.

Αλμη:

Ανακατεύουμε τα υλικά με 1 λίτρο νερό και αφήνουμε να βράσουν

Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.

Σούρωσε και μετά κρυώστε την άλμη στο ψυγείο.

Αναμείξτε άλμη με τα υπόλοιπα 3 λίτρα νερού.

Μουλιάστε τις πάπιες καλυμμένες με άλμη για 3 ημέρες.

Αφαιρέστε από την άλμη και ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Ενώ ζεσταίνετε τον καπνιστή, κρατήστε τις πάπιες σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα και στη συνέχεια στεγνώστε τις.

Καπνός:

Τοποθετήστε τις πάπιες σε σχάρες καπνιστών, αφαιρέστε το δέρμα.

120°F - 3 ώρες, χωρίς καπνό, εξαερισμός 100% ανοιχτός.

140°F - 5 ώρες, καπνός κερασιού ή μήλου, εξαερισμός 50% ανοιχτός.

160°F - εξαερισμός 25% ανοιχτός, μέχρι η θερμοκρασία του μαστού να φτάσει τους 150°F.