Καπνιστό Υψηλός κύλινδρος Συνταγή
Η γυναίκα μου μερικές φορές λέει ότι το γονίδιο μου "πάρα πολύ" εξαφανίζεται. Μερικές φορές, έχει δίκιο. Λιγότερο είναι περισσότερο. Αλλά μερικές φορές, σε σπάνιες περιπτώσεις, "πάρα πολύ" δεν είναι ποτέ αρκετό. Και μωρό μου, αυτό είναι. Αυτό το γεμιστό κοτόπουλο έχει σχεδόν οτιδήποτε και όλα όσα θα μπορούσαν να φανταστούν. Αυτό το κοτόπουλο έχει το τέλειο μείγμα γλυκού μπάρμπεκιου μελιού, τυρί κρέμας και τις πικάντικες γεύσεις των πιπεριών και του σπανάκι. Σίγουρα, αυτή η συνταγή μοιάζει πολύ. και αυτό είναι. Αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν ψάχνετε για πάρα πολύ, δώστε αυτό ένα στροβιλισμό.
Ingredients
1 Lg στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα
½ τυρί κρέμα
4 Μίνι γλυκοπιπεριές
1 Φλιτζάνι φύλλα σπανάκι
3 κομμάτια μοτσαρέλα τυλιγμένη σε προσούτο
Ροδάκινο jalapeno rib glaze (Kos'Mos BBQ)
Honey killer bee dry rub (Kos'Mos BBQ)
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:
P10 Bradley Smoker
Πτυσσόμενο τραπέζι Bradley Smoker
Αντικολλητικά χαλάκια σιλικόνης καπνιστή Bradley
Bradley Smoker εργαλεία
Thermoworks timestick τρίο
Thermoworks thermapen one
Ρύθμιση καπνιστή Bradley:
Χρόνος μαγειρέματος: 120 λεπτά
Θερμοκρασία: 226ºF (107.8°C)
Ξύλο: Μπύρα
Χρόνος καπνού: 120 λεπτά
Preparation
Ρυθμίστε το Bradley Smoker στις παραπάνω ρυθμίσεις.
Κόβουμε τις γλυκές πιπεριές και τα φύλλα σπανακιού σε μικρά κομμάτια (αρκετά μικρά για να γεμίσουμε το στήθος κοτόπουλου).
Κόβουμε το τυρί κρέμα σε μακριές λωρίδες και το αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε προσεκτικά το στήθος κοτόπουλου κάνοντας μια τσέπη όπου θα γίνει η γέμιση.
Γεμίζουμε το κοτόπουλο με τις γλυκές πιπεριές, τα φύλλα σπανακιού, το τυρί κρέμα, το προσούτο τυλιγμένο με μοτσαρέλα και το σκεπάζουμε με καρυκεύματα.
Τοποθετήστε το στο Bradley Smoker για 2 ώρες ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 165ºF (73.9°C). Βγάζουμε από το τσιγάρο και βάζουμε το κοτόπουλο σε σιδερένιο τηγάνι. Χύνω ⅓ φλιτζάνι Jalapeno ροδάκινο γλάσο πάνω στο κρέας και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο στο τηγάνι για γεύση. Τοποθετήστε ξανά στον καπνιστή για άλλα 5 λεπτά.
Κόψτε και απολαύστε!
Συνταγή από: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa – Moodie Foodie Tulsa