Smoked Stuffed Chicken Thighs Recipe

Καπνιστό Γεμισμένοι μηροί κοτόπουλου Συνταγή



Λοιπόν, αυτό είναι συναρπαστικό! Είμαι ένας από τους νέους bloggers για τους καπνιστές Bradley και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος. Θυμάμαι ακόμα την ημέρα, πριν από πολλά χρόνια, όταν αγόρασα τον πρώτο μου καπνιστή Bradley.

Ήταν ο ψηφιακός καπνιστής 4 rack και, wow, έκανε ποτέ τις επιλογές μαγειρέματος για μένα. Παρόλο που αγαπάτε το κλασικό μπάρμπεκιου, η δημιουργική και η δοκιμή νέων πραγμάτων για να καπνίσετε με αποπληρωθεί. Ανυπομονώ να μοιραστώ μερικές από αυτές τις δημιουργίες μαζί σας!

Τόσο απλό: Όλα είναι καλύτερα με το μπέικον

Χωρίς κόκαλα, χωρίς δέρμα, οι μηροί κοτόπουλου είναι ιδανικοί για γέμιση. Δημιουργούν νόστιμα μικρά δέσμες που είναι ήδη μερίδες! Καλύτερα αν τα τυλίξετε με μπέικον γιατί, καλά, το μπέικον του, και όλα είναι καλύτερα με το μπέικον.

Σοβαρά όμως, το μπέικον παρέχει κάποιο απαιτούμενο λίπος για να βοηθήσει να κρατήσει το κοτόπουλο μηρό ωραίο και υγρό. Παρόλο που υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές γέμισης για να διαλέξετε, εδώ θα βρείτε τρεις συνταγές γέμισης που λειτουργούν υπέροχα, παρέχοντας γεύσεις.

Δοκιμάστε οποιοδήποτε από αυτά ή δημιουργήστε και δημιουργήστε το δικό σας γέμισμα. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.

Ingredients

Καπνιστά γεμιστά μπούτια κοτόπουλου:

8 Μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα, χωρίς δέρμα

4 χοντρές φέτες ή οκτώ λεπτές φέτες μπέικον

Σάλτσα BBQ και κορδόνι

Επιπλέον, απλώς επιλέξτε μία από τις παρακάτω προτάσεις γέμισης

Γέμιση μανιταριών:

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

8 μανιτάρια oz, ψιλοκομμένα

1 κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό

Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

Chorizo και Monterey Jack Stuffing:

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

½ κιλό κρέας chorizo

1 πιπεριά Jalapeno, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη

¼ Κόκκινο κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο, κομμένη σε κύβους

1 φλιτζάνι τυρί τζακ Monterey, τριμμένο

Λιαστή ντομάτα και γέμιση μοτσαρέλας:

4-6 λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες

2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό

1 σκελίδα σκόρδο και τρία ασκαλώνια, ψιλοκομμένα

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 Φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα, τριμμένο

Preparation

Μπούτια κοτόπουλου:

Ζεστάνετε το Bradley Smoker στους 250ºF, χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (hickory, μήλο, Jim Beam, όλα λειτουργούν καλά με αυτή τη συνταγή).

Εάν χρησιμοποιείτε χοντρό μπέικον, κόψτε κάθε φέτα στη μέση. Διαφορετικά, εάν χρησιμοποιείτε λεπτές/κανονικές φέτες, αφήστε τις ολόκληρες.

Σε ένα ξύλο κοπής, τοποθετήστε μια λωρίδα μπέικον και ένα μπούτι κοτόπουλου. Αρκεί μόνο μια μέτρια ποσότητα γέμισης στη μέση του μηρού κοτόπουλου.

Τέλος, τυλίγουμε το μπούτι του κοτόπουλου και το μπέικον γύρω από τη γέμιση δένοντάς το με λίγο σπάγκο.

Καπνίζετε, χρησιμοποιώντας ξύλο της επιλογής σας (hickory), στους 250ºF για 2 έως 2½ ώρες. Η εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος πρέπει να είναι 165ºF.

Αλείψτε με σάλτσα BBQ πριν το σερβίρετε.

Γέμιση μανιταριών:

Ετοιμάζουμε τη γέμιση λιώνοντας το βούτυρο σε μια κατσαρόλα.

Στη συνέχεια, προσθέστε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και το σκόρδο.

Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια.

Μετά από αυτό, προσθέστε μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και μαγειρέψτε άλλα λίγα λεπτά.

Αποσύρουμε τη γέμιση μανιταριών από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Chorizo και Monterey Jack Stuffing:

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και μετά προσθέτουμε το σκόρδο, το chorizo, το κρεμμύδι και το jalapeno. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να ψηθεί το chorizo για περίπου 6-8 λεπτά.

Φέρτε σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατέψτε το τυρί Monterey jack.

Λιαστή ντομάτα και γέμιση μοτσαρέλας:

Απλά ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν καλά.