Smoked Chicken and Portobello Mushrooms Recipe

Καπνός! κοτόπουλο! και Portabello μανιτάρι συνταγή



Ζήστε μια αλμυρή απόλαυση με τη συνταγή μας για καπνιστό κοτόπουλο και portobello.

Ingredients

4 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα/ χωρίς πέτσα

2 μανιτάρια Portabello

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) ελαιόλαδο

10 ml (2 κουταλιές της σούπας) κάθε σκόρδο σε σκόνη, κρεμμύδι σε σκόνη, αποξηραμένο βασιλικό

1 ml (¼ κουταλάκι του γλυκού) αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Preparation

Αλείφουμε με ελαιόλαδο τα στήθη κοτόπουλου και τα μανιτάρια.

Ανακατεύουμε μαζί το σκόρδο σε σκόνη, το κρεμμύδι σε σκόνη, τον αποξηραμένο βασιλικό και το μαύρο πιπέρι και πασπαλίζουμε πάνω από τα στήθη κοτόπουλου.

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 105°C και 120°C (220°F και 250°F).

Τοποθετήστε τα στήθη κοτόπουλου σε σχάρες καπνιστών και χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση πεκάν καπνίστε/μαγειρέψτε για περίπου 40 λεπτά.

Τοποθετήστε τα μανιτάρια στον καπνιστή μαζί με το κοτόπουλο και καπνίστε/μαγειρέψτε για επιπλέον 40 έως 60 λεπτά βεβαιώνοντας ότι τα στήθη κοτόπουλου έχουν ψηθεί.

Για να εξυπηρετήσει:

Σοτάρετε ένα μεσαίου μεγέθους κολοκυθάκι ψιλοκομμένο σε 15 ml (1 κουταλιά της σούπας) ελαιόλαδο για περίπου 5 λεπτά.

Προσθέστε 2 ή 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 6 ντοματίνια κομμένα στη μέση, 125 ml (½ c) ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 60 ml (¼ c) ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό και σοτάρετε για άλλα 3 λεπτά.

Σερβίρουμε με το κοτόπουλο, τα μανιτάρια σε φέτες και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.