Smoked Chicken Quesadilla

Καπνιστό Κοτόπουλο και τσένταρ Συνταγή quesadilla



Πολύ ευπροσάρμοστο, μπορείτε να προετοιμάσετε κέλυφος τορτίγια με διάφορους τρόπους. Δοκιμάστε τα ψητά, σε ένα panini press ή ακόμα και σε μια απλή κατσαρόλα. Ιδανικό για να χρησιμοποιήσετε αυτά τα απομεινάρια καπνιστού κοτόπουλου.

Ingredients

4 Τορτίγια μεγάλη αλεύρι

2 Φλιτζάνια καπνιστό κρέας κοτόπουλου - σε κύβους

1 κόκκινη πιπεριά - ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους

6 Πράσινα κρεμμυδάκια - κομμένα σε φέτες

2 φλιτζάνια τυρί τσένταρ

Preparation

Τοποθετήστε τα 4 μαλακά κοχύλια τορτίγιας σε ένα φύλλο μπισκότων.

Συναρμολογήστε τις quesadillas τοποθετώντας το ένα τέταρτο από κάθε υπόλοιπο υλικό - κοτόπουλο, κόκκινη πιπεριά, πράσινο κρεμμύδι και τυρί τσένταρ στο μισό από κάθε κέλυφος τορτίγιας. Διπλώστε κάθε κέλυφος τορτίγιας πάνω από τις επικαλύψεις δημιουργώντας ένα σχήμα μισού φεγγαριού.

Ψήνουμε σε 375ºF φούρνο για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι το κέλυφος της τορτίγιας να αρχίσει να ροδίζει και να γίνεται τραγανό.

Άλλοι τρόποι μαγειρέματος:

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να μαγειρέψετε quesadillas.

Κατσαρόλα – σε μέτρια δυνατή φωτιά, τοποθετούμε την quesadilla στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά. Αναποδογυρίζουμε την quesadilla και μαγειρεύουμε άλλα λίγα λεπτά.

Panini Press – Ρυθμίστε την πρέσα panini σε μέτρια δυνατή φωτιά. Τοποθετήστε όσες κεσαντίλιες χωράνε στην πρέσα του πανίνι. Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για περίπου 5-7 λεπτά.

ψηνω στα καρβουνα – Ρυθμίστε τη σχάρα σε μέτρια δυνατή φωτιά, περίπου 400-450ºF. Τοποθετήστε τις quesadillas στη σχάρα και μαγειρέψτε για περίπου 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές και τα κρεμμύδια και να φαίνονται τα σημάδια κάρβουνου στη σχάρα.