Smoked Crispy Chicken Thighs Recipe

Καπνιστό Τραγανό μηρό κοτόπουλου Συνταγή



Έτσι, είναι το απόγευμα του Σαββάτου και πηγαίνω στις εβδομαδιαίες δουλειές. Και γιατί να μην συνδυάσω αυτές τις δουλειές με κάτι που πραγματικά μου αρέσει να κάνω: μαγειρέψτε και τρώτε (εντάξει και ποτό). Έτσι, αντί να πάω στο KFC, έχω ετοιμάσει τη συνταγή μου καπνιστών τραγανών κοτόπουλου.

Ingredients

Δύο κιλά μπούτια κοτόπουλου, που μπορεί να είναι με κόκαλα ή χωρίς κόκαλα

0,25 κιλά μπέικον

Δύο κουταλιές της σούπας τσίλι

Δύο κουταλιές της σούπας σκόρδο αλάτι

Ένα φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

Ένα φλιτζάνι Panko Crumbs

Ενα αυγό

Δύο κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου Bradley

Preparation

Χρησιμοποιώντας ξύλο σφενδάμου καπνίστε κρύο τα μπούτια του κοτόπουλου για μία ώρα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε στο μπλέντερ το μπέικον, το τσίλι, το φρέσκο κρεμμυδάκι και την ψίχα Panko, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Ανακατεύουμε το χτυπημένο αυγό με δύο κουταλιές σιρόπι σφενδάμου Bradley και βουτάμε στο μείγμα τα κρύα καπνιστά μπούτια κοτόπουλου και το αλείφουμε με το μείγμα μπέικον Panko.

Αφού η θερμοκρασία του φούρνου φτάσει στους 400 F, μαγειρέψτε για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να γίνει. Τέλος, καπνίστε τα για περίπου 1,5 ώρα.