Smoked Jerk Turkey Leg

Καπνιστό Τα πόδια της Τουρκίας Συνταγή



Τα πόδια της Τουρκίας τα κουνουπιέρες κάνουν ένα καλό υποκατάστατο των μηρών κοτόπουλου. Μια καλή πηγή πρωτεΐνης, αυτή η συνταγή καπνιστών ποδιών γαλοπούλας είναι επίσης νόστιμη. Το Premium Caribbean Blend Bisquettes τους δίνει μια μοναδική γεύση.

Ingredients

4 μπούτια γαλοπούλας

4 Πράσινα κρεμμυδάκια, συμπεριλαμβανομένου του πράσινου μέρους

2 σκελίδες σκόρδο

½ ίντσα κομμάτι τζίντζερ - ξεφλουδισμένο

1 πιπεριά σκωτσέζικου καπό - με σπόρους

1½ κουταλιά της σούπας λάδι

1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας

Χυμός από 1 λάιμ

1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι

½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα

¼ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Premium μείγμα Καραϊβικής

Preparation

Ανακατέψτε όλα τα υλικά και τα μπαχαρικά μαζί για να δημιουργήσετε το μείγμα της μαρινάδας.

Απλώστε το μείγμα της μαρινάδας σε όλα τα πόδια της γαλοπούλας και τοποθετήστε τα στη σχάρα καπνιστών.

Ρυθμίστε το καπνιστή στους 275°F χρησιμοποιώντας μπισκότα Bradley Premium Caribbean Blend Bisquettes ή άλλες γεύσεις Bisquette της επιλογής σας.

Τοποθετήστε τα μπούτια γαλοπούλας στο καπνιστή και μαγειρέψτε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 180°F, περίπου 3 ώρες.

Συνταγή από: Στηβ Σίλκα