Smoked Crispy Chicken Wings Recipe

Καπνιστό Τραγανό κοτόπουλο Συνταγή φτερούγας



Αφεθείτε στις γεύσεις του καπνιστού κοτόπουλου του Bryan Edwards. Αυτά τα χυμώδη πτερύγια είναι γενναιόδωρα επικαλυμμένα με ένα απολαυστικό μείγμα πράσινης σάλτσας του Augusto, ξίδι μηλίτη μήλου, σάλτσα Worcestershire, μέλι και μελάσα και στη συνέχεια τέλεια καρυκεύματα με ένα εντυπωσιακό μείγμα μπαχαρικών. Καπνισμένο στην τελειότητα χρησιμοποιώντας ένα ξύλο καπνιστή Bradley και Caribbean, αυτά τα φτερά είναι εγγυημένα να είναι ένα χτύπημα στην επόμενη συγκέντρωση σας.

Ingredients

4 κουταλιές της σούπας πράσινη σάλτσα Augusto

1 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο

1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire

1 κουταλιά της σούπας μέλι

1 κουταλιά της σούπας μελάσα

24 Φτερούγες κοτόπουλου

2 κσ αλάτι

1 Σκόρδο σε σκόνη

2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη

3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας αλάτι σέλινο

1 κουταλιά της σούπας αλεσμένο μαϊντανό

    Τρίψτε συστατικά:

    2 κσ αλάτι

    1 Σκόρδο σε σκόνη

    2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι

    1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη

    3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

    1 κουταλιά της σούπας αλάτι σέλινο

    1 κουταλιά της σούπας αλεσμένο μαϊντανό

    Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:

    P10 Bradley Smoke

    Μπισκετάκια με μείγμα Καραϊβικής

    Αντικολλητικά χαλάκια

    Θερμόμετρο στιγμιαίας ανάγνωσης Mk4

    Πτυσσόμενο τραπέζι Bradley

    Ρύθμιση καπνιστή Bradley:

    Χρόνος μαγειρέματος: 90 λεπτά

    Θερμοκρασία: 226ºF ή 107°C για τα πρώτα 60 λεπτά

    Ξύλο: Μείγμα Καραϊβικής

    Χρόνος καπνού: 60 λεπτά

    Preparation

    Οδηγίες τρίψιμο:

    Ρίξτε όλα τα υλικά σε ένα μπουκάλι σέικερ και ανακινήστε! Μετά από δύο ανακινήσεις είναι έτοιμο για χρήση.

    Οδηγίες για φτερούγες κοτόπουλου:

    Ρυθμίστε το Bradley Smoker στις υποδεικνυόμενες ρυθμίσεις.

    Κόψτε ολόκληρες τις φτερούγες κοτόπουλου σε τρία μέρη. μύτη (πετάξτε), τύμπανο (τύμπανο) και φλατ (μεσαίο τμήμα).

    Σε 2 μικρά ξεχωριστά πιάτα ανακατεύουμε 4 κ.σ. Πράσινη σάλτσα Augusto's, 1 κουτ. Μηλόξυδο, 1 κουτ. Σάλτσα Worcestershire, 1 κουτ. Μέλι, 1 κ.σ. Μελάσα και ανακατεύουμε.

    Χρησιμοποιώντας το τρίψιμο (αναφέρεται παραπάνω) τοποθετήστε τα φτερά σε ένα μπολ και ρίξτε τα στο τρίψιμο και στη συνέχεια ανακατέψτε τη σάλτσα.

    Τοποθετήστε τα φτερά στο αντικολλητικό χαλάκι και τοποθετήστε τα στο καπνιστή. Ρυθμίστε ένα χρονόμετρο για 60 λεπτά.

    Ώρα να τσιγαρίσουμε τα φτερά στη σχάρα! Ανοίξτε τη σχάρα σας και αρχίστε να προσθέτετε τα φτερά. Βάλτε τα φτερά στο δεύτερο μπολ με το μείγμα σάλτσας για να μην στεγνώσουν.

    Τραβήξτε τη σχάρα και σερβίρετε όταν η εσωτερική θερμοκρασία φτερούγας κοτόπουλου φτάσει στους 165ºF (73.9°C).

    Απολαμβάνω!

    Συνταγή Από: Μπράιαν Έντουαρντς