Καπνισμένο ασβέστη τσίλι Γαλοπούλα φτερά Συνταγή
Κουρασμένος από φτερά κοτόπουλου; Δοκιμάστε αυτά τα καπνιστά τσίλι ασβέστη γαλοπούλα συνταγή για μια αλλαγή. Καπνίστε τους με ξύλο επιλογής. Όταν έτοιμοι να πιέσετε το χυμό ασβέστη σε όλα τα φτερά και να σερβίρετε.
Ingredients
8 μερίδες φτερού γαλοπούλας
3 κουταλιές της σούπας τσίλι σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας λευκή ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
2 λάιμ
Μπισκετάκια με γεύση Bradley
Preparation
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σκόνη τσίλι, τη λευκή ζάχαρη, το αλάτι, τη σκόνη σκόρδου και το πιπέρι καγιέν.
Ρίξτε τις μερίδες των φτερών γαλοπούλας στο μείγμα μπαχαρικών μέχρι να επικαλυφθούν και τοποθετήστε τις στη σχάρα καπνιστών.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 275°F χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Bradley της επιλογής σας.
Τοποθετήστε τα φτερά γαλοπούλας στο καπνιστή και μαγειρέψτε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 170°F, περίπου 2 ώρες.
Βγάζετε τα φτερά από το καπνιστό και στύβετε το χυμό λάιμ σε όλα τα φτερά και σερβίρετε.
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα