alt="smoked chicken wings"

Καπνιστό βουβάλι Φτερούγες κοτόπουλου Συνταγή



Αυτά τα φτερά κοτόπουλου θα αποδειχθούν ζουμερά, τρυφερά και νόστιμα. Και μπορείτε να προσθέσετε κάποια πιο ζεστή σάλτσα, αν σας αρέσει πιο ζεστό.

Ingredients

2 λίβρες φτερούγες κοτόπουλου

1 φλιτζάνι ζεστή σάλτσα Λουιζιάνα

2 κσ αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν (ή περισσότερο για πιο καυτερό φτερό)

Preparation

Ρίξτε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα μπολ με καυτερή σάλτσα. Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και μαρινάρουμε στο ψυγείο για 1-3 ώρες.

Ανακατεύουμε τα μπαχαρικά μαζί σε ένα μπολ. Ρίξτε τα φτερά στο μείγμα μπαχαρικών μέχρι να επικαλυφθούν ομοιόμορφα.

Καπνίστε τα φτερά, χρησιμοποιώντας ξύλο της επιλογής σας, σε σετ καπνιστών για 250ºF για 2½ ώρες.

Αν θέλετε, ρίξτε με περισσότερη καυτερή σάλτσα πριν σερβίρετε.

Με: Στηβ Σίλκα