Smoked BBQ Chicken Wings Recipe

Καπνιστό μπάρμπεκιου Φτερούγες κοτόπουλου Συνταγή



Για να προετοιμάσετε αυτή τη συνταγή καπνιστών μπάρμπεκιου κοτόπουλου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ξύλο σας. Το μυστικό εδώ για να εφαρμόσετε τη σάλτσα BBQ την τελευταία ώρα του καπνίσματος. Μια σταθερή θερμοκρασία 275 F θα τους κάνει τραγανή.

Ingredients

2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου

1 κουταλιά της σούπας αλεσμένο chipotle σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας πάπρικα

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη

1 κγ μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη

1 φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου

Μπισκετάκια με γεύση Bradley

Preparation

Εάν θέλετε, κόψτε κάθε φτερούγα κοτόπουλου σε τρεις μερίδες: τυμπανάκι, μεσαίο τμήμα και άκρη. Πετάξτε την άκρη των φτερών και τοποθετήστε τις άλλες μερίδες σε ένα μεγάλο μπολ.

Ανακατεύουμε μαζί τη σκόνη chipotle, την πάπρικα, το σκόρδο σε σκόνη, το κρεμμύδι σε σκόνη, το μαύρο πιπέρι, το αλάτι και την καστανή ζάχαρη μαζί. Ρίξτε τα φτερά στα καρυκεύματα ώστε να επικαλυφθούν ομοιόμορφα.

Ρυθμίστε το καπνιστή στους 275°F χρησιμοποιώντας μπισκότα Bradley Flavor της επιλογής σας.

Τοποθετήστε τα καρυκευμένα φτερά σε σχάρες καπνιστών και καπνίστε για περίπου 2 ώρες.

Ρίξτε τα φτερά στη σάλτσα μπάρμπεκιου και τοποθετήστε ξανά στις σχάρες καπνιστών. Καπνίζετε για άλλη μια ώρα ή μέχρι να ψηθεί και η πέτσα να γίνει τραγανή.

Αφαιρούμε φτερά από το καπνιστό και σερβίρουμε.